Zsivány kommandó - A vadászat

Bakancslistához adom
Rogue Warfare 2: The Hunt
16 éven aluliak számára nem ajánlott amerikai akciófilm, 103 perc, 2019

Értékelés:

10 szavazatból
Szerinted?

Az Egyesült Államok elnöke (Stephen Lang) egy különleges, nemzetközi kommandót állít össze, hogy felvegye a harcot a világot fenyegető terroristákkal. A Fekete Maszkosok vezetője már jó egy hónapja tartja fogva Danielt (Will Yun Lee), és próbálja megértetni vele, hogy mit miért tesz, de nem akarja életben hagyni, mert túl sokat tud. A csapat közben mindent megtesz, hogy megtalálják a társukat, és végül Galina nem éppen legális módszerekkel rájön, hogy hol tartják fogva, és később rájönnek, hogy a Fekete Maszkosok ismét bombatámadásra készülnek.

Stáblista:

Hozzászólások

Szerinted?
3/10
nefefe 2020 dec. 27. - 20:56:33 3/10
Háááát... megnéztem. És most sem tudok szebbeket mondani róla, mint azt az első résznél írtam.
Még több felesleges duma, a jófiúk most is halhatatlanok, mert minden lövés talál - legtöbbször fejbe -
és a rosszfiúk mind elhullanak. Mint egy rossz western. Amikor már nagyon untam a litániát, egyszerűen beletekertem... Ez még rosszabb rendezés volt, mint az első.
Megint csak azt tudom írni, amit az első résznél már írtam: hang nélkül (némán) jobb lett volna.
--- Spoiler --- három képzett katona az ellenséges tábor közepén egy sátorban vallat egy arabot. Arra senki sem figyel, esetleg jön-e valamiféle veszély. Persze, hogy meglepik őket. A kivégzésre szánt foglyot hosszan és szép lassan kísérgetik, a fene se tudja, hová. (biztos meg kellet várni a felmentő sereget...). Az ellenséges katonát lekaratézzuk, aztán elővesszük a pisztolyt, és kétszer (!) fejbe lőjük. Szóval, kedves rendező úr, van még min javítani! És remélem nem lesz 3. rész!
3/10
nefefe 2020 dec. 26. - 14:55:46 3/10 Előzmény Toronydarus
Láttad az első részt? Olvasd el a kommentemet ott.
Toronydarus 2020 okt. 07. - 19:54:29
Látta valaki? Valóban ennyire rossz?