1000 hely, amelyet látni kell

Bakancslistához adom
1,000 Places to See Before You Die
12 éven aluliak számára a megtekintése nagykorú felügyelete mellett ajánlott amerikai dokumentumfilm sorozat, 60 perc, 2007

Értékelés:

5 szavazatból
Szerinted?

A meleg időjárásra való tekintettel a Discovery Travel & Living augusztusban folytatja fantasztikus nyári utazási idényét. Az izgalmas sorozathoz Patricia Schultz világsikert aratott útikönyve, az "1000 hely, amit látnod kell" adta az ihletet. A sorozatban a coloradói ifjú házaspár, Alvin és Melanie Ulle egy 14 hetes izgalmas világkörüli felfedezőutat tesz meg, amely során 13 országba látogatnak el. Alvint és Melanie-t több mint kilencszáz pár közül választották ki. A könyvben felsorolt ezer hely közül a sorozatban százat látogatnak meg, többek között Peruban, Alaszkában, Mexikóban, Brazíliában, Dél-Afrikában, Franciaországban, Olaszországban, Indiában, Nepálban, Kambodzsában, Ausztráliában és Hawaiin. Mindenütt az egyedi sajátosságokat és a hagyományokat tárják fel: felkeresik a legjobb hennatetoválót egy indiai bazárban, szőlőt taposnak egy olasz szőlőskertben, aranyat mosnak a Yukon mentén, és egész éjjel szerencsejátékot játszanak a sikkes Monacóban.

Egyéb epizódok:

Stáblista:

Hozzászólások

Szerinted?
Margo Hriczu 2018 aug. 05. - 17:50:01
Vissza jeleztek hogy ez a sorozat nem létezik! De igen: "1000 hely amit látni kell" c. sorozaton belül adták a Dél-Afrikáról szóló részt. mai nap!!
Margo Hriczu 2018 aug. 05. - 17:45:34
Néhány részt tudtam megnézni, s tetszettek azok az általam látott részek. Viszont nagyon kiakadtam a Dél-Afrikát/ bemutató résznél. Amellett hogy ment a niggerek sajnáltatása, seggnyalása kizsákmányolása, stb. és N. Mandela börtönéveinek igazságtalan megítélése, egy szó NEM HANGZIK el a fehér farmerek földjeinek elvételéről, kínzásairól, legyilkolásairól !!! Szégyen hogy erről egy szó nem esett!! Számomra ezért lett hiteltelen , s hazug a Dél-Afrikát bemutató rész. Talán erről nem szabad írni a PC. jegyében, a niggerek, a Mandela fehérek elleni uszításáról??? Csak a fekete életek számítanak??