Film

101 Kiskutya

/101 Dalmatians/
magyarul beszélő, amerikai animációs film, 79 perc, 1961
  • eny

Értékelés:

77 szavazatból
Szerinted?

  Kövessen minket a Facebookon!

  Stáblista:

  Szereplők

  Pongo hangja
  Perdita hangja
  Szörnyella De Frász hangja
  Roger hangja
  Anita hangja
  Nanny / Lucy hangja
  Ezredes / Jasper hangja

  Vélemény:


  2016. április 18. 14:21
  Nyilván gyártott a Disney egy rakás animációt, de a filmek közül nem sokat tudnék mondani ahol ne valami királyfi/hercegnő lenne a főszereplő. Ez az egyik olyan. Szintén nagy kedvenc.

  A rajzstílus is egészen más, sok modern cuccra emlékeztet ha meggondoljuk ha vki esetleg siránkozna azon hogy "bezzeg régen minden egészen más volt".

  A minőségért hajlandó vagyok elnézni egy-s-mást az állatoknak (hiszen ők állatok), de azért had kérdezzem meg, mit ettek, és mégis mennyit mentek Pongóék? Szvsz a dalmatát nem hóra terveztek.

  Viszont az emberek! Végülis ELLOPTAK 84 kutyakölyköt Szörnyellától! És felelőtlen módon a sintérnek se adták le a többletet!

  Plusz szerintem George perelhető engedély nélküli névhasználat, és hitelrontás miatt.

  PS: ha tehetitek inkább szinkron nélkül nézzétek. Ugyan a szinkronosok minden lehetőt megtettek, de az eredeti hang egyszerűen tökéletesebb.

  2014. január 9. 15:18
  Az eredeti szinkronnal zseniális! (Nem is értem, hogy miért kellett újra szinkronizálni-kvázi elrontani?!?!)

  2012. december 21. 13:07
  Nagy a felfordulás Pongó és Perdy házatáján, ugyanis valaki elrabolta az újszülött kiskutyákat a családi fészekből. Csupa dalmatiner tűnik el a város más részeiről is. Csakis az elragadóan gonosz szőrmeimádó Cruella DeVil tehette! Megkezdődik tehát a város életét felforgató lihegő hajsza a kiskutyákért.

  Összes hozzászólás