104-es szoba

Bakancslistához adom
Room 104
amerikai komédia sorozat, 2017

Értékelés:

12 szavazatból
Szerinted?

A Jay és Mark Duplass (Állatok, Együttlét) nevével fémjelzett, félórás epizódokból álló antológia-sorozat egy átlagos amerikai hotel szobáját mutatja be, feltárva a karaktereket, akik esténként megfordulnak benne. Az ötlet banálisnak tűnhet, ám a világ legérdekesebb helye. A tizenkét rész tizenkét különböző történetet mesél el, amiben a szoba ugyanaz, minden más- a hang, a cselekmény, a szereplők, az idő _ változik. Különböző műfajokból építkezik, mint a vígjáték, dráma, thriller és horror.

Évadok:

Stáblista:

Hozzászólások

Szerinted?
10/10
Sissó Horváth 2020 máj. 15. - 13:46:00 10/10
Imádtam az összes részt. Hol horrorisztikus volt, hol perverz, hol pedig meghökkentő.
JonathanSeagull 2019 nov. 09. - 09:12:06
Ezt komédia sorozatként emlegetni primitív tahóság, azt jelzi, hogy aki ezt ideírta, az bele se nézett a sorozatba. Ez egy kiváló, pszichedelikus sci-fi sorozat, most néztem meg a legelső részt, utólag, utána még órákig bennem volt a dermesztő bizsergés, amiért az ilyen sci-fi-ket szeretem. Nagyon jó volt a 3. évad is eddig.

Az is mekkora tahóság már, hogy az aktuális rész ismertetője ugyanaz, szó szerint, mint a műsor ismertetése. Egyébként, ne is ismertessék az aktuális rész tartalmát, elég lenne egy jellemző mondat. Aki egy részt látott, az úgyis tudja, hogy vagy megnézi az összeset, vagy abbahagyja, mert nem érdekli.

Kellemetlen, hogy nem lehet szerkeszteni a hozzászólást (nekem nem sikerült, csak törölni, és újra elküldeni, javítva)