14 penge

Bakancslistához adom
Jin yi wei / 14 Blades
hongkongi-kínai-szingapúri akciófilm, 114 perc, 2010

Értékelés:

17 szavazatból
Szerinted?

A Ming dinasztia idején a császár létrehozott egy elit alakulatot, melynek tagjait gyerekkoruktól fogva a gyilkolásra képezték ki. Ők voltak a kard igazi mesterei. A törvények nem vonatkoztak rájuk, minden és mindenki fölött álltak és egyedül a császár parancsolt nekik. Az osztag a feltétlen hűségéről volt híres, ám egy napon köztük is felütötte a fejét az árulás.
FEA2 FEA2

Stáblista:

Hozzászólások

Szerinted?
6/10
Tyrion Skywalker 2018 szept. 11. - 00:56:15 6/10
Kicsit nagyvonalúan kezeli a történet szálat. Ki, hogyan, hol, mikor és miért, az mellékes, a karaktereknek pedig semmi mélysége. Úgy sejtem a célközönség a tizenéves korosztály. Egynek elmegy, de labdába nem rúghat a Tigris és Sárkány, vagy a Hős mellett.
Vídiafej 2018 máj. 26. - 09:13:09 Előzmény Owl
Fél csöcse kinn csüng, csak odatekintsünk ..
9/10
Owl 2016 dec. 21. - 22:57:40 9/10
Nagyon jó volt! Igaz, már az elején elvesztettem a fonalat, Csing Csang Csung Cseng, az egyik olyan, mint a másik. Néha nem tudtam, kit és miért látok harcolni a képernyõn, de a végére összeállt a kép! Persze el kell fogadni az ilyen keleti filmekre jellemzõ röpködést és költõi túlzásokat is, de ha ez megvan, akkor egy szórakoztató alkotásban lesz részünk. Jól kidolgozott harcokat láthatunk, sokkal szórakoztatóbb, mint a hálivúdi bambuldák, amikben nincs semmi értelem és a harc szépsége is odalett.
Adblock detektálva

Hirdetésblokkolód kikapcsolásával segíthetsz, hogy a PORT.hu továbbra is ingyenes, minőségi tartalmat biztosíthasson.

Rendben, kikapcsoltamHogy tudom kikapcsolni? Köszönjük, PORT.hu