18. Gastroblues Fesztivál Pakson

Bakancslistához adom
magyar koncertfilm, 52 perc, 2010

Értékelés:

3 szavazatból
Szerinted?

A rendszeresen megrendezésre kerülő Gastroblues Fesztivál ezúttal 18. alkalommal jelentkezik Paksról, de Pécs kulturális programjairól is bekapcsolódnak neves fellépők a hagyományos rendezvényhez. Blues, Jazz, Rock és Gasztronómiai Borbarát találkozó is egyben, ahol az érzékszervek közösen lelnek kényeztetésre.
A fesztivál egyben tisztelgés az égi zenekar tagjai előtt is, ezek közül a 2010-es esztendő különösen fekete betűs, hisz több előadó illetve szervező, segítő távozott el körükből végleg. Közöttük Pölöskey Istvánról is megemlékezik, aki az MTV munkatársa és ennek a zenés rendezvénynek is lelkes támogatója volt.
Fellépők: Popa Chubby, Kellie Rucker (USA), Roger Chapman, Ken Hensley - Ex Uriah Heep, Jethro Tull (UK), Texas Flood (SRB). A magyar előadók közül jelen pillanatban biztos fellépőnek ígérkezik a Benkó Dixieland Band, Berki Tamás Band, HársHegy Band, Keresztes Ildikó Band, Pribojszki Mátyás Band és a Kormorán együttes.
A hagyományos templomi koncerteken fellépnek Ken Hensley, Kellie Rucker, Kormorán, HársHegy Band és Pribojszki Mátyás és Varga János.

Stáblista:

Hozzászólások

Szerinted?
annapanyik 2010 szept. 06. - 15:17:51
Meg szeretnem nezni a filmet de nem talalom az interneten sehol. Segitene valaki?
Adblock detektálva

Hirdetésblokkolód kikapcsolásával segíthetsz, hogy a PORT.hu továbbra is ingyenes, minőségi tartalmat biztosíthasson.

Rendben, kikapcsoltamHogy tudom kikapcsolni? Köszönjük, PORT.hu