80 perc

Bakancslistához adom
80 Minutes
16 éven aluliak számára nem ajánlott német akciófilm, 92 perc, 2008

Értékelés:

21 szavazatból
Szerinted?

Ezen az estén Alex North (Gabriel Mann - A Bourne-csapda) arra készült, hogy barátnője társaságában megünnepelje otthon a születésnapját. Igen ám, de a szépséges Mona helyett Alex régi "barátja", a tenyérbe mászó Walter lepi meg, méghozzá két keménykötésű testőr társaságában, és régóta esedékes tartozását kéri számon a meglepett férfin. Walter pedig nem viccel, ha behajtásról van szó: egy olyan mérget ad be a tehetetlen Alexnek, ami 80 percen belül megöli. A férfinak mindössze ennyi ideje van arra, hogy rendezze tartozását, különben búcsút mondhat életének.

Stáblista:

Hozzászólások

Szerinted?
1/10
Mária Csóka 2022 aug. 25. - 00:39:18 1/10
Idegesítően botrányos ez a film! A forgatókönyv egy elmebeteg szüleménye, a karakterek annyira bugyuták, hogy az már fáj, sajnálom a színészeket ezekért a szerepekért! Ilyen szülinapi meglepetés a világon nincs, ez egy elmeroggyant találmánya, ha ilyen barátaim lennének, biztosan lelőném őket! Ezt a viccnek szánt baromságot nem lehet megbocsátani, és még a végén röhögni is rajta!
6/10
InteriorLulu 2017 dec. 10. - 10:43:36 6/10
Elég gagyi, minden tekintetben. Ami kicsit menti, az a végén a csavar, mert hogy van neki olyanja.

---- SPOILER! ------
Ám a csavar nem sokat ment a filmen, lévén az egy 1997-es, igen ismert és igen jó film fordulatának a pofátlan és szintén gagyi lenyúlása.
feketevipera 2016 jan. 01. - 20:46:02
Egy újabb botrányosan gyenge valami a Filmboxon, meglepõ, hogy milyen semmitmondó filmeket vetítenek ezen a csatornán (is). Kb. az elsõ 20 percet bírtam ki, az elején annyira nem történik semmi, hogy itt sok nézõt el lehet veszíteni (már aki még érdeklõdik az ilyesmi iránt). Az alapötlet eléggé erõltetettnek és elcsépeltnek tûnt a szememben, a számomra abszolút ismeretlen színészek játéka sem gyõzött meg arról, hogy érdemes lenne végigülnöm a másfél órát. Ahogy a Hacsek és Sajóban mondanák, én vagyok a hülye, hogy még mindig hiszek a Filmboxnak. Megtekintés szigorúan csak saját felelõsségre, szerintem egyáltalán nem éri meg a belefeccölt idõt.