A babysitter

Bakancslistához adom
The Babysitter
18 éven aluliak számára nem ajánlott amerikai thriller, 85 perc, 1995

Értékelés:

21 szavazatból
Szerinted?

A babysitter ragyogó szépségű és ártatlan tekintetű kamaszlány, akinek eszébe sem jut, hogy a kisvárosban már jelenlétével is feltüzeli a férfiak és a fiúk képzeletét. Egy este a Tucker házaspárhoz siet, miközben leszólítja a jóképű Mark, akit keményen visszautasít. A házaspár egy estélyre megy, de a férfi vágyai egész éjjel a lány körül kalandoznak. Jack, a babysitter barátja is álmodozik, hiszen eddig a lány nem volt hajlandó lefeküdni vele, talán majd ma. Mark és Jack a Tucker házhoz megy, hátha egy kellemes estét tölthetnek a lánnyal. Harry Tucker pedig részegen hazaindul annak reményében, hogy álmait valóra válthatja. A férfiak álomvilága és a valós világ pedig brutálisan összeütközik.

Stáblista:

Szereplők

Alkotók

Hozzászólások

Szerinted?
4/10
nikato 2020 aug. 17. - 17:47:10 4/10
A Jack-et folyton követő Mark rém idegesítő volt! Malőr az elején: bemondták, hogy Lois Chiles-Rosta Sándor, mikor Ő nő, és Simon Mari volt a hangja! Amúgy annak az idős házaspárnak még pici babája is volt? Oké, hogy régen idősebbnek tűntek az emberek a koruknál... Unalmas, beteg egy film.
7/10
CrazySpice 2015 ápr. 11. - 00:20:23 7/10
Alicia Silverstone az egyik kedvenc színésznõm, miatta akartam látni ezt a filmet.
Nem tudom hova tenni ezt az egészet, csak egyet tudok érteni a többi hozzászólással.
15 perc után ki akartam kapcsolni, de aztán csak végignéztem, s bár közel se vagyok elégedett - tetszett. Elgondolkodtatott, tudtam rá figyelni, Alicia Silverstone lekötött, a fiúk szexik voltak, az anya pedig nagyon szimpatikus. Igazából ennyi. Van ennél ezerszer jobb alkotás hasonló történettel, kategóriával, de mégis - jó film.
10/10
Fircsi-Aida 2014 nov. 23. - 08:45:05 10/10
Szerintem ez FILMDRÁMA, mint sem thriller.
10/10
Fircsi-Aida 2014 nov. 23. - 08:33:42 10/10
Számomra felettébb izgalmas film volt! Igaz nem az a sok szálon futó, érthetetlen kusza szövevényes film, de fordulatos, izgalmas, nem blõdli, akár megtörténhetne a valóságban is. Nem egy tipikus giccses Amerikai film szerintem, pont ezért is kiváló. A szereplõk vizionált vágyait/lehetséges sztori lefutását rendszeresen elõrevetíti a film. Én 10 pontot adtam rá (és ezért regisztráltam), de méltatlan a szavazatok 5,5 pontos állása is, mert szerintem ez egy 9-10 pontos film, fõképp ahhoz képest, hogy sok filmre 8,5 körüli a szavazatok állása, holott sajnáltam rá az idõm hogy megnézzem, mert arra alig érdemes.