A bálnák titka

Bakancslistához adom
Das Geheimnis der Wale
német kalandfilm, 2010

Értékelés:

10 szavazatból
Szerinted?

Anna Waldmann és 15 éves lánya, Charlotte Új-Zélandra utazik a nő édesapjához. Az apa, John Waldmann köztiszteletben álló tanár és bálnakutató. Felkérik egy jelentés elkészítésére, amitől egy nagy gázipari vállalat működése függ Új-Zéland partjainál. Annával és apjával egy hajóút során baleset történik, és a férfi odavész. Az utolsó pillanatban Chris Cassel menti meg a nőt, aki nem nyugszik addig, amíg ki nem deríti az igazat apja haláláról és a jelentés eltűnéséről. Ketten együtt környezetvédelmi szabályszegéseket fedeznek fel.

Egyéb epizódok:

Stáblista:

Szereplők

Anna Waldmann
Chris Cassell
Prof. Johannes 'Joe' Waldmann
Steven Thomson
Dr. Eric Cluster

Hozzászólások

Szerinted?
Fromm 2012 jún. 25. - 22:25:21 Előzmény vitkovits
@Vitkovits: Á, ezek szerint mégsem õrültem meg. De ami a poén, hogy akkor a második részt le se adják? Tényleg nem ez az elsõ...
vitkovits 2012 jún. 24. - 18:24:07
Ez még mind hagyján, de a http://www.story4.hu/ honlapon kiemelt helyen szerepel a csatorna mai mûsora, mely szerint 18.00-kor A bálnák titka 2.
Ami a szuper: csupa nagybötûkkel mellé vagyon írva, hogy "MOST MEGY". Ezek tényleg világtalanok.
vitkovits 2012 jún. 24. - 18:12:44
Esküszöm, nem normálisak a kiscsatornák mûsorszerkesztõi. A Story4-en pl. jelen pillanatban a tévéújság és a Port.hu szerint is ennek a bálnás filmnek a második részét kéne adniuk, be is ültünk a karosszékbe, mert egy hete láttuk az elsõ részt, s úgy véltük, a második jobb lesz.

Ehhez képest az Ikrek c. filmet adják, Deni de Vito-val meg a Svarcimarcival.

Kíváncsi vagyok, mivel magyarázzák ezt a Storynál? Ellopták a kópiát? Berúgott az adáslebonyolító? Túl kevesen nézték az elsõ részt? Vagy csak élbõl barmok? De még ha az elsõ eset lenne...
ceia 2012 jún. 24. - 13:27:39
A németek imádják a bálnákat, delfineket. Én is, csak nem játékfilmben.
8/10
napraforgó 2012 jan. 31. - 08:56:44 8/10 Előzmény Meridol
Rákerestem a bálnákra, de sajnos a Wikipédia nem ismeri a púpos bálnákat, sem a síma bálnákat, stb.
Na jó, nem vagyunk egy bálna-nagyhatalom...
De alig mutattak pár bálnafajtát....
Meridol 2012 jan. 29. - 16:00:56 Előzmény napraforgó
Igen, nekem is ez a jelentet tetszett a lejobban. Ahogy a bálna kiemelkedett , egyszerûen gyönyörû volt!!!!!!!!!!!!!!!! Naná hogy benne volt a polgármester. Mindig gyanús volt.
8/10
napraforgó 2012 jan. 23. - 08:02:47 8/10 Előzmény napraforgó
Na mit mondtam? A polgármester benne volt, a maori vezetõ is, és amire nem számítottam, a jelentéktelen kis asszisztens is.

De a bálna szuper volt, ahogy kiugrott a hajó mellett, a helikopter alatt. Az ilyesmit biztos nem lehet idomítani.
Meridol 2012 jan. 22. - 12:16:26
Ezt nem értettem én sem. Az egy dolog hogy Christopher Lambert nagyon rosszul néz ki kb. mint egy hajléktalan, de sótlan és jelentéktelen is sajnos.Bárki más is eljátsszhatta volna helyette a németek tele vannak jobbnál jobb színészekkel nem tudom mi szükség volt rá. A polgármester nekem is gyanús szerintem összejátsszik a brittekkel.Kerekes József abszolut rossz magyar hang Fritz Karlnak én inkább Szabó Sipos Barnabást választottam volna.
8/10
napraforgó 2012 jan. 22. - 09:33:05 8/10
Cristofel Lambert feje elég ijesztõ. Szõrös, a haja összevissza áll. A homloka, na meg a kockafeje egyre jobban emlékeztet a Frankenstein film szörnyére.... Brrr. Miért volt erre szükség? Ha némileg ápoltabb külsejû, talán kevésbé hiteles?
8/10
napraforgó 2012 jan. 22. - 09:26:40 8/10
Anna és Chris eleinte mégcsak nem is szívelik egymást. Ennek ellenére a férfi segít Annának, hogy befejezze apja mûvét.
Nekem a polgármester is gyanús, akinek érdeke a város fejlesztée, gazdasági felvirágoztatása, amely a gáztársaságtól függ.
De gyanús a maori közösség vezetõje is, aki szépen tud imádkozni a bálnák halálakor, de azért õ is inkább a "fejlõdésre" szavaz a természet ellenében....
8/10
napraforgó 2012 jan. 22. - 09:19:25 8/10
"Annával és apjával egy hajóút során baleset történik, és a férfi odavész. Az utolsó pillanatban Chris Cassel menti meg a nõt"
Na ez nem igaz. Aki írta, biztos nem látta a filmet. Az idõs professzor egyedül hajózik ki éjszaka, és a hajója titokzatos módon kigyullad, a férfi pedig eltûnik.
Adblock detektálva

Hirdetésblokkolód kikapcsolásával segíthetsz, hogy a PORT.hu továbbra is ingyenes, minőségi tartalmat biztosíthasson.

Rendben, kikapcsoltamHogy tudom kikapcsolni? Köszönjük, PORT.hu