A beépített szépség

Bakancslistához adom
La Impostora
12 éven aluliak számára a megtekintése nagykorú felügyelete mellett ajánlott amerikai-mexikói filmsorozat, 2014

Értékelés:

16 szavazatból
Szerinted?

Blanca Guerrerot (Lisette Morelos) felbéreli a főnöke, Adriano Ferrer (Manuel Landeta), hogy játsszon el egy gazdag, befolyásos üzletasszonyt azzal a céllal, hogy az Altamira család bizalmába férkőzzön. Álneve Victoria San Marino. Vigyáznia kell, mert ha Raquel Altamira (Christian Bach) rájön, hogy ki ő és miért lépett be az életükbe, megöleti őt. Azonban arra nem számít, hogy beleszeret Raquel fiába Eduardo Altamiraba (Sebastián Zurita).

Egyéb epizódok:

Stáblista:

Szereplők

Raquel Altamira
Eduardo Altamira
Adriano Ferrer
Leonidas Altamira

Hozzászólások

Szerinted?
PMate01 2016 febr. 13. - 10:15:32
Végignéztem. Tetszett. De engem is idegesítettek a baromságok: Valentinát nem is egyszer kettesben hagyták Adrianóval s õ csak annyit tud jelezni hogy bólogat kicsit, ha kérdezik. Mondván félt hogy Raquel megöli. Könyörgöm egy mondat lett volna: Eduardo a fiúnk. Meg a börtönben is csak annyit: Rafael nem a mi fiúnk. Nehéz lett volna odaírni hogy Eduardo az. Meg tényleg hogy ez a Raquel mindenkinek parancsol. De amit írtatok én sem értem Raquel odacsalja a kocsihoz Hugót. Az pedig engedelmesen beszáll az autóba nem hogy vissza szaladna pár centit az étteremhez. Hát magassarkúban biztos nem tipeg utána egy kisfiú csak gyorsabban oda tud szaladni rövid távon. És még sok embernek is annyi lehetõsége lett volna a szökésre. PL.: Fernanda mikor megtudta, hogy Valentina él. A telefonba fontos dolgot kell mondanom szép lassan megvárja még Arnaldo odaér. De még akkor is fél perc se lett volna hogy. Letícia igazából Valentina. Na de voltak jó dolgok is a sorozatban, amik nagyon tetszettek! Köszönöm! :D
kikelet54 2016 jan. 31. - 07:11:42
Én ebben a témában egyáltalán nem vagyok jártas. Az újságok meg úgyis azt írnak, amit akarnak. Az igazságot szerintem csak a közvetlen közelében élõk ismerhetik, akik ismerték elõtte és utána.
Akár hogy van, engem nagyon irritál az egész lénye, már Az örökség-ben is utáltam, talán ott még jobban, mint itt.
zsazsa777 2016 jan. 30. - 14:31:37
Könyörgöm, mit vársz, milyen nõies mozdulatokat egy férfitõl?
kikelet54 2016 jan. 30. - 07:48:05
Ez a sorozat hiánya sem fog szenvedést okozni.
Nagyon sok blõdség volt benne, és nem csak az utolsó részben. Ami legjobban irritált végig a sorozatban, az Raquel "mozdulatlansága", esetlensége, és a végén ráadták azt a fekete, testhez simuló kezeslábast, ami rettentõen elõnytelen volt neki, és tipegett a magassarkúban, hát az valami szörnyû volt.
A sok hülyeséget megkoronázták azzal, hogy Raquel egymaga, túsz nélkül beül egy autóba, és a sok rendõr hagyja elmenni, ahelyett, hogy mondjuk kilövik a fegyvert a kezébõl, és elfogják.
Most lehet, hogy kegyetlennek fogtok gondolni, de ha valaki ilyen sok gyilkosságot, szenvedést okoz, annak megváltás a halál, neki is hasonló szenvedést kellene kapni.

Az a rövidke, összegzõ befejezés szép volt, Blanca és Eduardo felgyógyult, a kisbaba is megmaradt, mindenki boldog volt a párjával. A három testvér továbbra is szereti, támogatja egymást.
Alicante 2016 jan. 29. - 21:22:34
...ami kb. 8 perc volt, ennyi jutott nekünk a pozitív történésekbõl, mert a legújabb szappanoperákból csak az értelmetlen gyilok jut a nézõknek!

Szép estét!
5/10
napraforgó 2016 jan. 29. - 20:57:07 5/10
Valahogy úgy tudtam, hogy az a konténer a vízbe fog pottyanni....
És a végére csakjóra fordult minden.
5/10
napraforgó 2016 jan. 28. - 18:11:08 5/10
Az én csomagomban nincs Story5.
violet82 2016 jan. 28. - 17:49:48
A Story5 is vett egy új sorozatot, februárban indul (A szív parancsa címû sorozat alkotóitól). Mivel egész jó sorozat volt, én belenézek. :)
5/10
napraforgó 2016 jan. 28. - 16:12:47 5/10
A hülye szereplõk még hülyébbek lettek. Valentinát már vinné a mentõ a kórházba, de még elõtte hosszas tényfeltárásba kezd. Vajon miért nem tette eddig? Most kiderült, hogy az elsõ perctõl tudott mindent, Adriano hûtlenségét, Eduardo és Cristobal születését, stb., de soha nem nem talált egy olyan alkalmas pillanatot, amikor ezt feltárhatta volna akár Adriano, akár a fiúk elõtt. Pont most kell beszámolót tartania, amikor Blanca veszélyben van?
Aztán Adriano végre nekiindul, hogy megmentse a leendõ unokája anyját, de még visszaszól, ne szóljatok a rendõrségnek!
Hát tényleg, itt egy veszélyes bûnözõ, aki már kiirtotta a fél várost, de ne, ne szóljanak a rendõrségnek. Miért is ne???
Raquel is élménybeszámol, emlegeti a múltat, a gyerekkorát, a testvérféltékenységet, menekülés helyett hosszasan ott idõzik Blancával. Aztán még telefonálgat is Cristoballal, Blanca meg csak álldogál, várja a hívás befejezését, ahelyett, hogy elszaladna. Én a helyében még a pisztolyt is igyekeztem volna megszerezni, de legalábbis kiverni Raquel kezébõl, hisz az a nõ nem erõsebb nála, és a buta magassarkú csizmájában nem is tudna futni rendesen.
Alicante 2016 jan. 28. - 10:36:29
Így a vége felé haladva belenéztem a sorozatba, hát ennyi hülye szereplõ nincs a világon. Blanca jár-kel a város legforgalmasabb részein, cseverészik a kocsma teraszán, a három fiú késõn kap észbe, a rendõrség ül a babérjain, Valentina tetteti az elmebeteget, nem védekezik Rachellal szemben, a fõgonosz is jár kel a városban mutogatva magát és senki nem állítja meg, tovább gyilkolhat! Tudom a f.könyvíró csak így tudta 120 részig elhúzni a cselekményt, még Ráchelt is besorolta a hülyék közé.
5/10
napraforgó 2016 jan. 28. - 06:53:02 5/10
Off
Két sorozatom is végetér, nézegettem a mûsort, mit lehetne helyette nézni. Jön A bosszú asszonya - gondolom ez Az örökség pepitában. Ártatlanul börtönbe zárt asszony, aki kiszabadulván bosszút akar állni. A gyerekei nem is ismerik, nekik sikeresen bemesélték, hogy meghalt anno. (habár ha most felnõtt gyerekei vannak, vajon miért nem emlékeznek a ttemetésre - vagy rendeztek nekik egy kamu temetést? Nem érdekel. Torkig vagyok a megbosszulós sorozatokkal. új ötlet nincs?

A másik az Isten áldjon, Esperanza! (Talán még jobb lett volna az Ég veled, Remény! - utalva a név jelentésére)
Amennyit leírtak róla, ez egy zárdában játszódik és a fõhõsnõ, meg egy pap szerelmérõl szól. Na és persze ebben is van bosszú-elem, meg üldözés. Lehet, hogy némileg vidámabb hangvételû sorozat, de a témája... Nem hiszem, hogy egy telenovellának kell a papi nõtlenség tabuját döntögetni, meg a zárdának kell a jujj de vidám helynek lennie... az elhivatottság, az egyszerûség, meg a keresztényi szeretet és segítés helyett. Pláne ha még kb 200 részes is... Az nekem mindenképp sok. Egy évig nézhetném a hülyéskedéseket. Szóval nem. Nem nekem.
5/10
napraforgó 2016 jan. 27. - 16:15:29 5/10
Csak nézem, nézem és nem hiszek a szememnek. Raquel bemegy Valentinához, hogy eltegye láb alól, az meg csak néz bambán. Miért nem gondoskodott a védelmérõl valamilyen módon? Egy bot, baseball ütõ, piszkafa, bármi. Aztán meg tûri, hogy legurítsák a lépcsõn, beborítsák a medencébe, csapkodják a fejét, stb, nem is igen próbál arrébb úszni.
Aztán ott a két gyerek. Engedelmesen beülnek az autóba, kivárják szépen, míg Raquel körbetipeg a magassarkú csizmájában a kocsi körül és beül a vezetõülésre. Aztán csak üldögélnek az étteremben is, szépen kivárják, míg Raquel visszajön. Két 9 éves gyerek, akik ahelyett, hogy kiugranának a kocsiból és elszaladnának, lelépnének a vendéglõbõl, vagy kiabálnának, hogy segítség, elrabpltak minket, fogják el ezt a nõt, stb, stb. Itt mindenki csak vár, mikor ölnek meg már minket, juhéj!

Ideje, hogy vége legyen már....
kikelet54 2016 jan. 27. - 10:28:26
Igaz, hogy nem a szívem csücske ez a sorozat, de azért nézem, idõmbõl kitelik.
Szerintem is sok furcsaság van benne, nekem az a leghihetetlenebb, hogy egy ember (Raquel), egy ekkora városban mindenkit megvesz, mindenki fél tõle. Egy roppant undorító alak, a saját gyerekeit is képes befolyásolni a haszonszerzés miatt.

Végre Blancáéknek sikerült apránként meggyõzni a gyerekeket, hogy az anyjuk egy gonosztevõ, egy hidegvérû gyilkos.

Azt én is furcsállottam, hogy a rendõrfõnök a sok bizonyíték ellenére is csak nézett ki a fejébõl, és meg sem mozdult letartóztatni Raquelt. Mást már a gyanú miatt is bebörtönöztek.

Valentináról nem tudom eldönteni, hogy tényleg mozgásképtelen-e, mert a vízben eléggé kapálódzott. De ha tényleg nem beteg mi a fenéért nem mondta meg Adrianonak, vagy a fiának, miért hagyott mindenkit szenvedni.

Rafael hiába próbált jó útra térni, nem úszta meg Raquel bosszúját.

Már csak 3 rész van hátra, de szokás szerint még lesznek benne szörnyûségek.
5/10
napraforgó 2016 jan. 26. - 16:27:51 5/10 Előzmény napraforgó
Lassan végetér a sorozat.
Kicsit furcsállottam, hogy Eduardo erkölcsi prédikációkat tart Raquelnek, aki meg csak üldögél közben. Az is vicces, hogy Raquel mindig hallgatózik az ajtóknál, mert soha senki nem csukja be maga után. A biztonsági õr meg miért a szobában álldogált a komód elõtt, miért nem Valentina szobájának ajtaja elõtt, kívülrõl? Valentina meg miért nem aktivizálja magát? Hiszen csak megjátsza a magatehetetlen bénát.
Jópofa a rendõrfõnök is, jönnek feljelenteni Raquelt, többen is, hoznak bizonyítékokat is, de õ csak üldögél az irodájában, ahelyett, hogy intézkedne?
5/10
napraforgó 2016 jan. 20. - 04:25:56 5/10
Na most majdnem egy teljes epizód Mariana haldoklásáról szólt. Mit tegyek, nem tudom sajnálni a csajt, több tucat ember halála száradt a lelkén, igazi maffiózó, tökéletes bérgyilkos volt, azt se kérdezte, ki az. akit meg kell ölnie és miért, csak csinálta.
Most az, hogy a végén kimentette Hugot és Simonát számomra nem törölte el az elõzményeket. Meg az sem, hogy nyafogott kicsit a lányáért, meg sajnálkozott Cristobálon a halálos ágyán, hát... fütyülök rá. Nekem attól még bûnözõ maradt. Inkább a Raquel ellen szóló bizonyítékokat sorolta volna.
Egy ilyen embernek, aki ilyen életet él, biztosítékokat kellene kreálnia, hogy halála esetén feldobja a gyilkosát. Ez egyrészt meghosszabbíthatná az életét, másrészt a bûntárs, a megbízója is meglakolna.

Blanca meg röhejes, hogy tagadja a terhességét, ugye nem véletlenül láttuk, hogy az eltûnése elõtt még lefeküdt Eduardoval.
5/10
napraforgó 2016 jan. 19. - 08:04:27 5/10
Sajnos úgy tûnik, Raquel már tudja, hogy Blanca és a testvérei nem haltak meg a tûzesetben. Szerencsére a sorozat végéig már csak pár rész, igaz addig még elhullanak páran....

Mondjuk, ilyen elõzmények után milyen is lesz a boldog végkifejlet????
5/10
napraforgó 2016 jan. 18. - 07:42:47 5/10
Azért az érdekelne, hogy Hugo és Simona hogy tudott kimenekülni a tûzbõl. Vagy már a tûz elõtt elhagyták a házat? De akkor miért égett meg Salvador? Csak azért, hogy ne zavarjon be a boldog végkifejletbe???
Raquel és Mariana szövetsége nem tartott sokáig, Raquel a nõre fogta a gyújtogatást és ráuszította a rendõrséget.
5/10
napraforgó 2016 jan. 14. - 04:28:07 5/10
Adrano nem csak egyszer szexelt Valentinával, hónapokig tartó viszonyuk volt. Így Valentina akármikor teherbe eshetett. Az egyetlen biztos nyom, hogy Adriano csak egyszer feküdt le Raquellel, aki akkor teherbe is esett Cristoballal. Ez az egyetlen pontos dátum. De még ezzel is manipulálhatott Raquel, hisz minden gyerekét otthon szülte és késõbb regisztráltatta õket. Olyan dátumokat jelölt meg születési dátumként, ami neki kedvezett. Cristobal mondta is egy alkalommal, hogy csak 10 hónap van közte és valamelyik fivére között....
Sára Kovács 2016 jan. 14. - 00:56:01
Adriano felteszem tudja mikor szexelt Valentinával. Raquel fiai felteszem nem egyidõsek. Akkor??? Vagy rosszul értek valamit?
PMate01 2016 jan. 13. - 17:31:39
A vége felé csak még jobban tetszik ez a sorozat! :)
Összes hozzászólás