A belső ember

Bakancslistához adom
Inside Man
12 éven aluliak számára a megtekintése nagykorú felügyelete mellett ajánlott amerikai akcióthriller, 129 perc, 2006

Értékelés:

424 szavazatból
Szerinted?

A rejtélyes Dalton (Clive Owen) kiagyalja a tökéletes bankrablás tervét, és merész akciója során több tucat embert ejt túszul az épületben. Frazier, a kőkemény nyomozó (Denzel Washington) kapja a feladatot, hogy tárgyaljon a zseniális bűnözővel. Ahogy a veszedelmes macska-egér játék kezd kibontakozni, Frazier gyanút fog, hogy ebben az ügyben talán nem minden az, aminek látszik. Ráadásul felbukkan a színen a felsőbb érdekeket képviselő Madeleine (Jodie Foster), aki kiszámíthatatlanságával még tovább bonyolítja az amúgy is robbanásveszélyes helyzetet…
Bemutató dátuma: 2006. március 23. Forgalmazó: UIP-Duna Film
FEA2 FEA2

Stáblista:

Szereplők

Keith Frazier
Dalton Russell
Madeliene White
Bill Mitchell detektív
Richard Payne
Darius kapitány
Peter Hammond

Hozzászólások

Szerinted?
8/10
offtopic
Midnight67 2020 ápr. 05. - 19:06:35 8/10 Előzmény DeanRain
O.K.! :)
offtopic
DeanRain 2020 ápr. 05. - 18:57:49 Előzmény Midnight67
Köszönöm szépen! Jeleztem! ????
8/10
offtopic
Midnight67 2020 ápr. 05. - 18:42:33 8/10 Előzmény DeanRain
Kiírás után csak pár percig lehet törölni, az adott film oldalán jelezhetsz a " SZERKESZD TE IS A PORT.HU-T! " ablakban. (Én nem szeretek jelentgetni.:( )
offtopic
DeanRain 2020 ápr. 05. - 17:52:21 Előzmény vajasll
Ha lehet, akkor jelentsétek a kommentet, mert én már nem tudom törölni. Sorry. Ritkán írok ide és elfeledkeztem róla, hogy mit hogyan kellene és miként.
DeanRain 2020 ápr. 05. - 17:43:18
Sorry. Igazatok van. Módosítani, törölni lehet?
8/10
vajasll 2020 ápr. 05. - 17:26:34 8/10 Előzmény DeanRain
Gratulálok...Ritka jó érzésed van lelőni a poénokat. SPOILER?????
8/10
Midnight67 2020 ápr. 02. - 21:34:02 8/10
"Spoilert" esetleg nem ártott volna odabiggyeszteni...
sweetshark 2020 márc. 23. - 12:43:46
Lehet túl fáradtan néztem, meg be is aludtam közben, de egy k* szót nem értettem az egész katyvaszból. A bankigazgató minek rejtegeti a náci múltját igazoló papírt, nem lett volna egyszerűbb megsemmisíteni? Ki a franc Jodie Foster és mi a szerepe ebben a történetben? És ha a bankrablók csak gyémántot akartak lopni, akkor mi köze ennek az egésznek a bankigazgatóhoz, meg Jodie Fosterhez? Valaki elmagyarázhatná, úgy szájbarágós módon, hogy miről szólt ez a film!
antibond 2020 jan. 31. - 11:52:05 Előzmény Nakahara
Lehet Neked tökéletesen igazad mindenben, s nem is akarok mindenáron fölibéd kerekedni eme vitában, csakhogy nekem van egy olyan elvárásom egy igazán jó filmmel kapcsolatban, hogy mutassa meg a rendező az össze fontos momentumot, ne a nézőnek kelljen találgatnia.
Arra gondolok, hogy egyébként minden fontos lépésüket bemutatta a film, a telefonok begyűjtésétől, lecsekkolásától kezdődően a folyamatos "túsz-összekavarásig", és a búvóhely megépítése, és minden egyéb részlet megfigyelhető volt.
Tehát nagyon jó a film, de ezt egy csepp hiányosságának tekintem.
Nakahara 2020 jan. 31. - 00:47:02 Előzmény antibond
Nagyon rákattantál erre a közös öltözködésre a rendőrségen :D Pedig ha elengednéd, rájöhetnél, hogy rohadt egyszerű ezt megoldani, de te valahogy ha van rajta sapka, ha nincs rajta sapka alapon mindig ott kötsz ki, hogy nincs a közös zsákban ruhájuk. K*rvára mindegy, hogy viszik be a ruhát, szatyorban a kezükben, vagy magukon a fehér ovi alatt, a lényeg hogy van saját ruhájuk, és átöltözéskör bedobják a túszok ruhái közé a zsákokba.

Amúgy nemtom milyen csomagot nem láttál, ugyanis két kézikocsival mennek be, egy kétkerekűvel és egy négykerekűvel, csomó cuccal megpakolva. Eleve be kellett hogy vigyék a túszoknak való egyenruhát, vagy 50-et, szerinted 5 extra nadrág meg póló már nem fért el azok között?

Bocs, de próbáld meg légyszi a logikus gondolkodást ne caps-lockkal helyettesíteni.
antibond 2020 jan. 30. - 19:04:57 Előzmény Nakahara
Az évszázad kérdése...
Nos, ha extra ruhát cígöltek volna be magukkal - mert ők aztán MINDENRE gondolnak - akkor azt a csomagot láttuk volna a bevonulásukkor, de semmi ilyesmire nem emléxem. Igen, festőcuccban jöttek eleve - nyilván - de nem gondolnám, hogy kisgatya volt csak alatta, hanem normál öltözék.
Tehát, ha elrendelik a közös öltözködést a hekusok, ők NEM MENNEK ODA a bezsákolt ruhákhoz, mert mi az esély, hogy pont kikapnak egy idegen gatyát, ami éppen jó rájuk?!
Szóval, akinek nem jut ruha a közös halomból, az a hunyó.
Persze, nem kötelező elfogadni, s ettől a film alapvetően nagyonis jó.
Nakahara 2020 jan. 30. - 16:35:09 Előzmény antibond

Fehér overallban mentek be, azt nyilván levették átöltözéskor... És bent hagyták a bankban, gondolom a rejtekhelyen, mert nem láttuk, hogy a zsaruk megtalálták volna.


antibond 2020 jan. 29. - 07:38:07 Előzmény Nakahara
Nem stimmel, bocs. Ugyanis a rablókon volt SAJÁT RUHA, a túszokon csak alsónemű, a festőcucc alatt.
Tehát SORAKOZÓ!. Mindenki keresse meg a ruháját, s amikor ez kész, lehet tudni, kik a bűnözők. Vagy nem?
Nakahara 2020 jan. 29. - 01:49:13 Előzmény antibond

Ezt nem gond kijátszani, a bankrablók vihettek be maguknak extra ruhát, és bedobták a többi közé a zsákokba. Telefonokat ugyanúgy.


csabaga 2019 okt. 20. - 18:44:10

Én meg azt nem értettem, a szívbeteg embert miért beöltözve lökték ki az utcára, így azonal lelőve a tervük poénját.
Vagy hogy lehet elbújni egy rendesen átvizsgált bankban.
Vagy erre a terve egyszerűbb ötlet nem akadt.
Vagy, ha semmit sem viszek el, minden rendben van, a halálra rémített túszok, a kivezényelt száz rendőr stb. semmit sem számít? Ide írd a spoileres tartalmat


antibond 2019 okt. 20. - 08:09:09
Nekem a film alapvetően tetszett, bár többedszerre nézve már valóban vontatottnak mondhatom.
Tegnap azonban megvilágosodtam, és egy hatalmas logikai hibát fedeztem fel benne.
ABSZOLÚT SPOILER!!!
Amikor megtalálják a zsákokban a rendőrök a túszok összes levetetett ruháját, miért nem jut eszébe egyiküknek sem, hogy most szépen mindenki öltözködjön fel a saját cuccába, és akiknek nem jut, nyilván azok a hunyók. Nem kell ravasz keresztkérdésekkel próbálkozni, csak ellenőrizni, mi van a festőöltözet alatt. A bankrablók nyilván nem kisgatyára öltötték fel a kezeslábasokat. Ha mégis, ugyanott vagyunk: nekik nem jut öltözék. Elmegyek rendőrnek.
1/10
paripapimpi 2019 okt. 19. - 22:48:52 1/10
Egy végtelenül unalmas valami, inkább egy jó könyv mellett kellett volna tölteni az estét. Ez a Jodie is egy nagy nulla. Sz@r tucatfilm.
sawyerx 2017 jan. 26. - 21:13:32 Előzmény retrojedi
Teljes mértékben egyetértek, bár nekem a zenék nagyon nem passzoltak a látottakhoz.
Az alapötlet nagyon jó, de tényleg nem tudtak mit kezdeni vele az írók. Olvastam, hogy többen A téglához hasonlították... hát ott is úgy ültem végig a filmet, hogy "húúú, bssza meg, mi lehet a vége", itt is, a különbség, hogy itt hatalmas csalódást éreztem, hiába jött be a stáblistánál az a fülbemászó zene. Még egyszer tuti nem nézem meg.
7/10
retrojedi 2016 ápr. 25. - 22:31:54 7/10
Most vasárnap láttam elõször, és a véleményem eléggé vegyes. Minden megvolt benne, ami egy jó filmhez kell: _a zene_, a szereplõk, téma, helyszín. Szóval megvoltak egy jó film alkatrészei, csak ezeket nem szerelték össze. Tulajdonképpen egy jó forgatókönyv hiányzott. Még az is elment volna a film közepéig - igen, a feléig ez egy jó film volt - akkor azonban elõjöttek az öreg nácis vonallal, ami úgy hatott mint sült krumplira a kelkáposzta: a vidám, lendületes sztorinak Paff, ráadásul azt sem mondták meg rendesen hogy mi volt az ellopni szándékozott kincs - amit egyszerûen berakhattak volna egy másik páncélrekeszbe és késõbb kihozzák (akkor a befalazós dolgot is lehetett volna hagyni - az úgysem volt teljesen reális.)
Lehet hogy a korábbi hasonló témájú (bankrablós-tússzedõs) filmek tették magasra a mércét, pl. Kánikulai délután (Dog Day Afternoon, 1975) Al Pacino-val, a Viszem a bankot (Quick Change, 1990) Bill Murray-vel, illetve annak francia eredetije Belmondo-val, de nekem ez 7/10 - egyszer nézhetõ. Még annak ellenére is, hogy a híres szereplõket mind kedvelem és általában egyikük feltûnése miatt is meg szoktam nézni egy-egy filmet.
Killbox 2016 ápr. 23. - 20:06:03 Előzmény breeder
Aha, értem.
Bocs,hogy beleszóltam.
Összes hozzászólás
Adblock detektálva

Hirdetésblokkolód kikapcsolásával segíthetsz, hogy a PORT.hu továbbra is ingyenes, minőségi tartalmat biztosíthasson.

Rendben, kikapcsoltamHogy tudom kikapcsolni? Köszönjük, PORT.hu