A belváros mélyén

Bakancslistához adom
Waydowntown
12 éven aluliak számára a megtekintése nagykorú felügyelete mellett ajánlott kanadai vígjáték, 80 perc, 2000

Értékelés:

6 szavazatból
Szerinted?

Tom huszonéves pályakezdő fiatal, aki már most unja, hogy heti öt napot az irodában kell töltenie, attól pedig, hogy még negyven évet dolgoznia kell, vagyis tízezerszer kell bemennie a munkahelyére, teljesen maga alatt van. Három hasonlóan alulmotivált társával fogadást kötnek, hogy nem lépnek ki az utcára, mivel a belvárosi irodaházakat, lakásokat és üzletközpontokat átjárók kötik össze. Évekig járhatnak úgy, hogy egyszer sem lépnek ki a friss levegőre, a győztes pedig megkapja három társa egyhavi fizetését. A huszonnyolcadik napon, az iroda alapítójának nyugdíjazási buliján azonban minden a feje tetejére áll.

Stáblista:

Szereplők

Hozzászólások

Szerinted?
rajongólány 2009 szept. 18. - 18:13:55 Előzmény bourne
Szerintem sem volt rossz, de az alapötlet alapján többet vártam. Valahogy nem gömbölyödött egyenletesen a dramaturgia, és összecsapták a végét.
Ted 2009 szept. 05. - 20:49:40
Canada... Why did we let you be a country...? Ezt nem ertem
bourne 2009 szept. 04. - 23:29:42
hát szerintem azért annyira nem volt rossz a film .... aki járt már hasonló helyeken az tudja, h milyen lehet egy ilyen fogadás és mennyire be tudja kattintani az embert ... ahogy elnéztem Calgaryban forgatták a filmet ... én Torontoban voltam és konkrétan elképesztõ, h meg tudod azt tenni, h ki sem lépsz az utcára mégis mindehová el tudsz jutni ... persze mondjuk ennek igazán télen van jelentõsége, amikor képes az ember alfele befagyni ... de hát akkor is elképesztõ ... én csak azért tudtam átélni a filmet, mert tudom h pontosan milyen ... ha nem kellett volna a háztól a buszmegállóig kint lennem a szabad ég alatt, akkor simán lepipálok mindenkit és viszem a bankot :))))))
2/10
igorrr 2009 szept. 04. - 23:21:15 2/10
hasonlóan nyomasztóan indul, mint a kontroll, csak itt nem a föld alatt, hanem a felett vannak bezárva :) vagy mint a terminál, olyan harcosok klubja-szerû depressziós-életunt monologizálásokkal. szóval jól indul, csak aztán nem lesz belõle az égvilágon semmi. az ötlet jó, de a megvalósítást nagyon elszúrták. egyáltalán nem javaslom a megtekintését.