Film

A bizalom ára

/Hidden Assassin/
magyarul beszélő, amerikai-francia-angol-spanyol-cseh akciófilm, 104 perc, 1995

Értékelés:

92 szavazatból
Szerinted?

  Manhattanben egy csatornából lelövi az ENSZ kubai nagykövetét egy orgyilkos. A következő nagy találkozóra egy európai fővárosban, Prágában kerül sor. Az orgyilkos újra lecsaphat. Alex régi barátjától, Michaeltől kér segítséget. Simone-ra, egy csinos bérgyilkosnőre gyanakszanak, aki már sok merényletet követett el, bár hivatalosan visszavonult és egy éttermet üzemeltet. Az akciót Powel irányítja. Alexnek és Michaelnek az a feladata, hogy elkapják Simone-t és amerikai bíróság elé állítsák. Ez azonban nem is olyan egyszerű és az egész ügy egyre bonyolultabb és gyanúsabb.

  Kövessen minket a Facebookon!

  Stáblista:


  Vélemény:


  2012. június 12. 22:27
  Nekem ez a Dolfi annyira ellenszenves, hogy még akkor se tudom megnézni a filmjeit, ha a leírás alapján érdekesnek tűnik vagy a kritikák pozitívak.

  2011. február 3. 20:25
  Maruschka miatt lehet, hogy megnézem.

  2011. február 3. 19:50
  Nem rég láttam ezt a filmet. Nem vagyok egy akció filmekért megőrülő egyed, de valamiért ez még be is jött. Van viszont a filmben egy jelenet, amit nőként is el kell ismernem, fantasztikus. Föhösnönk piros ruhában táncikál. Eszméletlen gyönyörű. A csaj, a zene, a tánc. Fiúk,tényleg OOOOOOOOOOOKKKKKKKKKKKKKK.

  Összes hozzászólás