A boldogság titka

Bakancslistához adom
El misterio de la felicidad
12 éven aluliak számára a megtekintése nagykorú felügyelete mellett ajánlott argentin-brazil romantikus vígjáték , 92 perc, 2014

Értékelés:

19 szavazatból
Szerinted?

Santiago és Eugenio kapcsolata több egyszerű barátságnál. A két férfi évtizedek óta üzlettársi viszonyban van: mindent együtt csinálnak, szavak nélkül is megértik egymást, és örömben-bánatban mindig ott vannak egymásnak. Amikor egy napon Eugenio nyom nélkül eltűnik, Santiago Laurával, Eugenio feleségével együtt indul a keresésére. Útjuk során azonban nem egy megdöbbentő fordulattal szembesülnek, és rádöbbennek, hogy néha az álmok fontosabbak, mint a régen tett és azóta kiüresedett ígéretek.
Bemutató dátuma: 2016. február 4. Forgalmazó: Cirko Film

Stáblista:

Hozzászólások

Szerinted?
bandera 2016 máj. 17. - 16:17:38 Előzmény funfun
Kicsit eltévedtél, ez egy másik film, egészen másról szól :)
6/10
funfun 2016 máj. 08. - 10:39:08 6/10
Nekem 6 pontot ért a film. Klisékre épül, tini lány beleszeret apja barátjába. Apja nem veszi észre a szeme elõtt zajló történeteket az ordító jelek ellenére, sem a saját lányán, sem a barátján, sem annak a lányán. A két tini barátnõ viszonya is érdekes, nem tûnt reálisnak. Klisészerû az is, hogy gyönyörû környezetben álló elhagyott házat örököl az örökös, ahol még térerõ sincs. És a feszültség feloldása két férfi között mi mással történhetne meg, mint egy férfias verekedéssel, ami után helyre áll a világ rendje? Most jövök rá, lehet, elég lett volna 5, vagy 4 pont.
9/10
4427 2016 ápr. 28. - 22:55:18 9/10
A boldogság titokzatossága - inkább ez a korrekt címe ennek varázslatos hangulatú filmnek.
Torolt Felhasználo 2016 febr. 08. - 21:06:47
Tehát van egy cég amit el akarnakadni.
Mikor azonban az egyik üzlettárs eltûnik a helyét átveszi a felesége (aki eddig szintén el akarta adni a céget), és inkább szerelmesek lesznek a társtulajdonossal.

Ennek a "történetnek" se füle se farka.
Adblock detektálva

Hirdetésblokkolód kikapcsolásával segíthetsz, hogy a PORT.hu továbbra is ingyenes, minőségi tartalmat biztosíthasson.

Rendben, kikapcsoltamHogy tudom kikapcsolni? Köszönjük, PORT.hu