A borzalom pillanatai

Bakancslistához adom
Moments of Terror
dokumentumfilm sorozat

Értékelés:

15 szavazatból
Szerinted?

A "A borzalom pillanatai" megtekintése számos izgalommal szolgál, mivel az élet néhány legelrettentőbb pillanatát mutatja be. Találkozzon azokkal a személyekkel, akik ezeket az életveszélyes helyzeteket átélték, viszont olyan szerencsések voltak, hogy túlélték, és el tudják mesélni a történteket. A pusztító tornádóktól és a halálos kígyómarástól kezdve, a sikertelen ejtőernyős ugrásig megtapasztalhatja az esemény drámai pillanatait úgy, ahogy azok törtnéntek. A legmodernebb számítógépes képtechnológia felhasználásával rekonstruálták az eseményeket, hogy át lehessen élni a szörnyű pillanatokat, melyet igazi felvételekkel, személyes beszámolókkal és technikailag szerkesztett bejátszásokkal színeztek.

Egyéb epizódok:

Hozzászólások

Szerinted?
offtopic
Filmgusztália 2018 jan. 07. - 19:06:56
Egyszerûen, nem értem mi van ezzel a fórummal és az adatlapokkal. Beregeltem, beírtam az életkoromat azóta is 2018 éves nõ vagyok, WTF?
Nem írja ki, h ki mikor lépett be utoljára, azaz valami régi adat van megadva a régi regeseknek pl. 2014 július 5., az új regeseknek ki sem írja.
senior321 2012 márc. 24. - 23:47:23
Igen sajnos az emberek mindig szerették nyomon követni azokat az eseményeket,amikor valaki balesetet szenved vagy bármilyen tragédia történik. :( Az ember már csak ilyen.

Én örülnék,ha nem lennének ilyen sorozatok,mert az csak egyet jelenthet .. hogy nincsenek természeti vagy más katasztrófák. :)
10/10
illeskese 2010 ápr. 02. - 19:49:09 10/10
Szeretem az ehhez hasonló sorozatokat!