A buli nem áll meg

Bakancslistához adom
The Party Never Stops: Diary of a Binge Drinker
kanadai-amerikai filmdráma, 93 perc, 2007

Értékelés:

44 szavazatból
Szerinted?

Amikor a 18 éves Jessie (Sara Paxton) megkezdi első évét a főiskolán, izgalommal tekint az előtte álló kihívásokra. Anyját, Aprilt (Nancy Travis) és húgát maga mögött hagyva, Jessie rögtön összebarátkozik új szobatársával, a szórakozni szerető Shannával (Chelsea Hobbs). A két lány azonban hamarosan elkezd lógni az órákról és átadja magát az újonnan megtalált szabadság kísértéseinek. Kérdés, hogy jó vége lesz-e ennek.

Stáblista:

Szereplők

Alkotók

Hozzászólások

Szerinted?
kettyo ápr. 12. 09:03:32
Akinek ez tetszik, érdemes lehet megnézni a Tizenhárom c. filmet is.
Ford Mustang 2011 júl. 19. - 16:57:27 Előzmény jeffero
Most lesz egy jó párszor.
jeffero 2010 ápr. 24. - 00:09:37
Mégsem lesz ma, bocs, összekevertem a bártáncosnõ filmmel...
jeffero 2010 ápr. 24. - 00:08:17 Előzmény NÓóÓRrRYy
Küldtem privát üzenetet nektek, nem tudom, hogy megkaptátok-e itt port.hu-n belül, mivel a rendszer azt jelzi, hogy utoljára ápr. 2-án, valamint 4-én léptetek be.

Mondjuk azóta jó párszor volt a film a Hallmarkon, ma éjjel 1-kor is lesz, és még 3 idõpontban.
10/10
NÓóÓRrRYy 2010 ápr. 04. - 13:05:29 10/10 Előzmény S.Szandra14
Szijjasztok!!
Én is nagyon örülnék egy linknek vagy egy kis segítségnek, hogy hol tudnám letölteni a filmet,mert egyszer félig láttam a Hallmarkon, tetszett de nálunk azóta megszüntették a Hallmarkot és szívesen megnézném az egészet. Elõre is köszi a segítséget!:)
S.Szandra14 2010 ápr. 02. - 13:47:53
Szijjasztok!!
Segítséget szeretnék kérnii még hozzáá A buli nem áll meg
kanadai filmdrámát hol lehetne letölteni ?!
Linket tudnátok nekem szerezni ?!:)
Nagyon meg köszönném!!:D
csancsy 2009 dec. 19. - 16:40:19
Tényleg ennyire vad, ez csak az tudja, aki fõiskolai kollégiumban volt már!!! Persze én se tudok róla, aki alkoholmérgezésben halt meg, de azért párszor fordult már elõ, hogy kórházban kötött ki az egy-két diák.
Sztem középiskolában még nem fordul elõ ilyen nagyon, inkább tényleg fõiskolai meg egyetemi koleszokra vonatkozik ez.
7/10
King Diamond 2009 dec. 19. - 14:09:53 7/10
Szép film. Csatlakozom az elõttem szólókhoz, nekem is tetszett. Valóban életszerû, tanulságos, bár szerintem sem ennyire vad ez az egész, legalábbis egyetemen/fõiskolán. Bár kollégiumban lehet... fene se tudja.
SPOILER Azt hittem, hogy a végén mindkét csaj meghal, mivel ez egy dráma, de így is eléggé drámai volt. SPOILER VÉGE
Az IMDB eléggé közepeskének állítja be, annál azért jobb.
7/10
10/10
XDX 2009 dec. 17. - 20:01:50 10/10
Tényleg életszerû. Én egyetemistaként ugyanezt csinálom bár már egyre ritkábban, mert már unom kezdem kinõni. Igaz néha még elõfordul.
Férfi szemmel ez az egész nem ennyire drámai, meg leginkább ez az egész inkább középiskolában játszódik le.Mármint õk isszák le ennyire magukat, és náluk menõ inni. Én (meg sztem sokan) nem azért bulizok mert menõ, hanem mert haverok lemennek én nem fogok ülni egyedül otthon. Ha csak egy sörre is, de lenézek, de aztán jön még1 sör meg még1 aminek hatására már jön minden.
Egyetemen csak azok csinálják ennyire durván mint a filmben akik addig nem "éltek". Mint pl. ez a lány. Stréber minta gyerek volt.
Szerencsére én még csak nem is hallottam olyanról, hogy valaki egyetemen alkoholmérgezésbe belehalt volna, ilyen korban már már nagyrészt tudják hol a határ. Ellenben egyszer bekevertünk tinibuliba középiskolások közé és mi hívtuk ki a mentõket a sráchoz aki életében elõször ivott, majdnem utoljára.
jeffero 2009 dec. 08. - 23:10:26
Ez jó durva film volt megint, és tényleg életszerû, tanulságos, elgondolkoztató. Végig éberen tartotta a figyelmem, érdeklõdésem. Hasonló jellegû film legutóbb a Bolond ifjúság címû volt, szintén a Hallmark adta.

--Spoiler kezd--
A film végét, ahogy egyre közeledett, és egyre inkább piált a fõszereplõ és a barátnõje (és egyben szobatársa), szinte sejteni lehetett, hogy valami történni fog, és erre az ún. flashback kezdés is rásegített.
--Spoiler vége--

Nancy Travis-t jó volt látni kissé idõsebb kiadásban (mint aggódó anyát), bár még e 2007-es filmben is rendkívül fiatalos külseje volt. A szinkronhangok is egész jók, kettõt kapásból felismertem, pl. az Angyali érintés sorozatban voltak együtt hallhatóak: Mezei Kitty (Jessie) és Posta Viktor (Perry).

Nekem kimaradt az életembõl ez az egyetemista-kollégista dolog, talán szerencsére, mert pont nem sikerült a felvételi a szakközépiskola után, és aztán nem sokkal késõbb elmentem dolgozni. Ugyan megpróbáltam még párszor, de akkor sem sikerült, késõbb munkahely kapcsán beláttam, talán az a fõiskola nem is nekem való lett volna, néhány negatív, szakmába vágó tapasztalat ráébresztett. Valószínûleg így kellett történnie. Néha azonban eltûnõdöm, mi is lett volna másképp, ha mégis felvesznek és végigcsinálom.
csancsy 2009 dec. 08. - 18:01:58
Hát, sztem jó kis film, nagyon élethû. Én pont most vagyok fõsulis. Hát, igen, kollégiumban valóban ez mûködik, mive szorgalmi idõszakban nincs számonkérés és bulival ütik el az idõt. Én is bekerültem ebbe a társaságba és bevallom egyszer én is belekerültem csapdába és berúgtam!!! hogy miért? Ahogy a filmben is mondják, mert az ivászat a "menõ". De ebbõl a hibából tanultam, és rájöttem, hogy nem én vagyok, és nem tehetem ezt, így csak egyszer fordult elõ, így szerencsés vagyok.
8/10
Gabi32 2009 dec. 08. - 15:40:59 8/10
8/10 nálam. nagyon magunkra ismertünk a filmben a férjemmel együtt. Mindketten ilyen vadak voltunk egyetemista korunkban. Szerintem a film nagyon életszerû, ajánlom olyanoknak, akiknek fõiskolára készülõ gyerekük van. Nõi megközelítésben mutatja be a vad fõiskolás életmódot, de mindenképpen tanulságos.
Adblock detektálva

Hirdetésblokkolód kikapcsolásával segíthetsz, hogy a PORT.hu továbbra is ingyenes, minőségi tartalmat biztosíthasson.

Rendben, kikapcsoltamHogy tudom kikapcsolni? Köszönjük, PORT.hu