A bűnös útja

Bakancslistához adom
Angel and the Bad Man
12 éven aluliak számára a megtekintése nagykorú felügyelete mellett ajánlott kanadai-amerikai western, 95 perc, 2009

Értékelés:

4 szavazatból
Szerinted?

A hírhedt mesterlövész, Quirt Evans ezúttal nem jár szerencsével, ugyanis valakinek sikerül őt megsebesíteni. A férfi ekkor egy család gondoskodó kezei közt találja magát, különös tekintettel a szép Temperance-ra. Quirt a barátságos emberek mellett töltött napok, majd hetek alatt szépen lassan kezd megváltozni, majd úgy dönt, hogy hátrahagyja korábbi életét. Sajnos azonban az egyik ellensége mindent megtesz azért, hogy Quirt ne szabaduljon olyan könnyen a bűnből.

Stáblista:

Hozzászólások

Szerinted?
olahmiki1959 2012 aug. 11. - 07:58:41
Nem tudom miért, de ezt a Lou Diamond Phillips gyereket valami miatt nem bírom. Semmi bajom vele, de egyszerûen nem szimpatikus.
1/10
Rahar 2012 jún. 25. - 20:32:41 1/10
Kedvelem a western filmeket, ezért néztem meg, kár volt. Az alaptörténet nem keltette fel az érdeklõdésemet. A cselekményvezetés borzasztó, sablonos, kiszámítható, nagyon egyszerû és unalmas. Ebben az alkotásban alig van akció. A párbeszédek nagyon gyengék. A színészek teljesítménye is gyenge. A karakterek egysíkúak. Összességében ez egy nagyon primitív, ZS kategóriájú, nagyon-nagyon alacsony költségvetésû alkotás. A film mondanivalója sunyi módon arra irányul, hogy ha valaki megvédi a saját életét akkor az bûnt követ el, ez számomra igencsak szektás gondolat. Aki szereti a jó western filmeket az ne nézze meg, csalódni fog.