A bunyós

Bakancslistához adom
The boxer
12 éven aluliak számára a megtekintése nagykorú felügyelete mellett ajánlott német filmdráma, 94 perc, 2009

Értékelés:

19 szavazatból
Szerinted?

Semmit sem veszíthetsz, viszont mindent megnyerhetsz. Ben jó ember akar lenni, miután letöltötte börtönbüntetését. Az anyját bántó mostohaapja megütéséért került a rácsok mögé. Azóta az anyja nem hajlandó beszélni vele, mivel a férfi belerokkant a verésbe. Munkát keres, de senki sem akar alkalmazni egy volt fegyencet, azonban egy lepukkant bokszklub tulaja takarítót keres. Kisebb huzavona után végül alkalmazza Ben-t. A tulaj valamikor bokszoló volt, de egy selejtezőn úgy kiütötte ellenfelét, hogy az belehalt a sérülésbe. Ezért a világbajnoki címért vívandó meccs előtti éjszaka visszavonult, eltűnt a nyilvánosság elől és azóta nem is bokszolt többet és nem is edzett senkit, csak a klubját üzemelteti. Azonban észreveszi Ben-ben az őserőt, a fiú viszont nem akar bokszolni, mert nem szeretne megütni senkit. A tulaj végül rávezeti, hogy az életben mindenért meg kell küzdeni, a szerelemért, a bajnoki címért és azért is, hogy jobb ember lehessen. Így mindketten kapnak még egy esélyt. A tulaj edzőként és Ben bokszolóként.

Stáblista:

Alkotók

Játszási időpontok

Hozzászólások

Szerinted?
seberla 2019 jún. 06. - 14:32:43
"Az anyját bántó mostohaapja megütéséért került a rácsok mögé. Azóta az anyja nem hajlandó beszélni vele, mivel a férfi belerokkant a verésbe. "
Na most nehogy a muter sajnálja azt az erőszakos rohadékot!!!
Örüljön hogy többé nem bánthatja!!! De ha annyira bántja a dolog, kívánom az ilyeneket naponta verje félholtra egy ilyen tetű!
10/10
offtopic
Zsu BlueThander 2016 júl. 25. - 00:31:20 10/10 Előzmény boones
szerinten a Nesuadormából.
Tibag05 2014 jan. 24. - 15:55:15 Előzmény zummmi
.."az anyja nem hajlandó beszélni vele, mivel a férfi belerokkant a verésbe.!

az nem zavarja hogy elõtte hülyére verte a tetû férje? idióta ficsa! az ilyet kár megvédeni! hagyni kellett volna hogy nap mint nap félholtra verje a Zura!
boones 2011 febr. 07. - 09:39:21 Előzmény zummmi
Szia zummmi!
Remélem tudsz segíteni nekem!
Én a végét láttam a filmnek és van az a jelenet,amikor az öreg edzõ a mérkõzés elõtt spanolja a srácot és közben felhangzik a bevonuló zene,ami az öregé volt.
Meg van?
Egy opera részlet.
Nem tudod véletlenül,hogy mibõl van?
Ciao
zummmi 2011 febr. 06. - 00:46:28
Én nagyon szeretem ezt a filmet. Számomra nagyon emberi...
Adblock detektálva

Hirdetésblokkolód kikapcsolásával segíthetsz, hogy a PORT.hu továbbra is ingyenes, minőségi tartalmat biztosíthasson.

Rendben, kikapcsoltamHogy tudom kikapcsolni? Köszönjük, PORT.hu