A csók

Bakancslistához adom
Living Out Loud
12 éven aluliak számára a megtekintése nagykorú felügyelete mellett ajánlott amerikai romantikus dráma, 96 perc, 1998

Értékelés:

21 szavazatból
Szerinted?

Judith egy gazdag orvos felesége és a New York-i felső tízezer tagja. Gondtalan életet élhetne, ha a férje le nem lépett volna egy fiatalabb nővel. Depressziósan és elhagyottan azonban már nem olyan szép az élet. Egy váratlan esemény azonban teljesen felkavarja Judith-ot. Az éjszakai lokálban elcsattanó csók után már egészen más színben látja a világot. Visszatér az önbizalma, szexuális fantáziája szabadon szárnyal. Megismerkedik a házban dolgozó liftkezelővel. A melegszívű Pat a lányát veszítette el. Különös barátság alakul ki a két magányos ember között.
Bemutató dátuma: 1999. március 11. Forgalmazó: Flamex
FEA2 FEA2

Stáblista:

Hozzászólások

Szerinted?
8/10
dandelion83 2019 nov. 02. - 16:45:49 8/10
Nagyon jó film. Emberi, drámai, szomorú, mégis derűt okoz. Az életről szól, rólunk, szenvedéseinkről, a magányosságunkról. Tanulságos, sok alapigazságot felvonultat.
10/10
Léna56 2011 aug. 10. - 22:13:33 10/10
Remek film, másodszor nézve még jobban tetszett.
Ford Mustang 2011 júl. 14. - 15:20:32 Előzmény bourne
Nagyon jó film, már csak D. DeVito miatt érdemes megnézni.
Wilde 2010 jún. 21. - 20:53:21
Richard LaGravenese -aki valaha olyan moziknak írta a forgatókönyvét, mint a csodálatos a Halászkirály legendája, mostanság pedig ezt az elismerést olyan filmekkel igyekszik feledtetni, mint Saját szavak vagy a P.S. I love you, igen, mindkettõ gáz-kellemes kis darabja két, mostanság eléggé eltünt, amúgy tehetséges színésszel.
Dráma, mégis emberin ábrázolva, olykor fanyar humorral és fontos kérdésekkel a háttérben. Danny De Vito itt szó szerint jó, és a törpe nõvésû, ám még így is a töpörtyû férfi fölé magasodó Holly Hunter egyenesen csodálatos. Van néhány igen kellemes pillanat a filmben, és a vége is inkább az élet, mint az álomgyár. Csak remélem, hogy amennyi figyelmet itt kapott, annál többen látták. Nem fontos mozi, nem kihagyhatatlan, de szól valamirõl és kedves.
bourne 2009 máj. 18. - 08:07:44
bár egy kissé lassú lefolyású a film és vannak benn igazán vontatott részek, azért Holly Hunter csodálatosan jó ebben a filmben ... azóta persze készültek jobb filmek is, a "kiüresedett, véletlenül egymásra találó emberekrõl", azért ez is nagyon jó film, és ha az ember pofára esett már párszor, akkor azokat az üresjáratokat bõven ki tudja tölteni a saját életébõl merített tapasztalatokkal ...

érdemes megnézni ... annak, aki tényleg tudja, h mi az, amikor a napsütötte égbõl csap le ránk a villám ...
Adblock detektálva

Hirdetésblokkolód kikapcsolásával segíthetsz, hogy a PORT.hu továbbra is ingyenes, minőségi tartalmat biztosíthasson.

Rendben, kikapcsoltamHogy tudom kikapcsolni? Köszönjük, PORT.hu