Film

A fekete Zorro /Zorro, the Avenger/

magyarul beszélő, amerikai kalandfilm, 88 perc, 1959 12 éven aluliak számára a megtekintése nagykorú felügyelete mellett ajánlott

Értékelés:

19 szavazatból
Szerinted?
A róka, akit most igazán felbőszített egy vérengző fenevad, nevezetesen Jose Sebastian de Varga, ismét akcióba lép, hogy igazságot szolgáltasson egy megfélemlített és elnyomott városban, Los Angelesben. Jose Sebastian de Varga administrado, fedőneve a "Sas", titkos kormányellenes csoportot szervez maga köré, hogy átvegye a hatalmat Kalifornia államban. Ennek érdekében rablótámadások és rablások sorozatát hajtja végre Los Angeles és környékén, meggyengítve így a nép kormányba vetett bizalmát. A bűnszervezetnek végül már csak egyetlen ellenféllel kell megküzdenie, aki nem más, mint Don Diego de la Vega, közismertebb nevén Zoro. A sors fintora, hogy a zsarnok és erőszakos Varga administrado véletlenül pont a de la Vega haciendát választja ki önkényesen székhelyéül a kormányváltás idejére, ami már magában elegendő indok arra, hogy Don Diego felöltse a fekete maszkot, és Bernardo segítségével egy újabb, izgalmas és akciódús kalandban vegyen részt, megmentve a várost a gonosz Sas uralmától.

Kövessen minket a Facebookon!

Stáblista:

Szereplők

Don Diego/Zorro
Garcia őrmester
Don Alejandro
Juan Greco

Alkotók

Linkek:

Vélemény:


2011. január 28. 21:00
Na, harmadjára, és egyben utoljára is leadta a DunaTV, ezzel, mivel a sorozatot is háromszor adták, véget ért az is.
Szép volt, jó volt,
KÖSZÖNÖM

2007. március 16. 14:03
Láttam ezt az opuszt, de nem az igazi. Csak úgy van összevagdosva az epizódokból, ráadásul fekete-fehér. A sorozat százszor jobb volt anno.

Összes hozzászólás