A felhő

Bakancslistához adom
Die Wolke
német filmdráma, 105 perc, 2006

Értékelés:

14 szavazatból
Szerinted?

Baleset történik a Frankfurt melletti atomerőműben. A nukleáris katasztrófát követően hatalmas felhő alakul ki Németországban, és megfertőz mindenkit, aki az útjába kerül. Hatalmas pánik tör ki az országban, a tömegek elárasztják az országutakat, mindenki menekülni próbál. Közöttük van a tizenhat éves Hannah és barátja, Elmar is. Ám a tizenéves szerelmesek nem jutnak messzire, miközben Elmarnak az utolsó pillanatban sikerül megmenekülnie, Hannaht feltartóztatják, és emiatt ő is megfertőződik. Gudrun Pausewang regényéből.

Stáblista:

Hozzászólások

Szerinted?
10/10
S69 jún. 12. 21:35:54 10/10
Szerintem is jó és elgondolkodtató...bár min gondolkodjunk... Odafentről indul minden baj....
iemjoy 2015 szept. 04. - 03:35:40
Szerintem jó film. Érdemes megnézni.
Funika 2015 jún. 03. - 12:26:10 Előzmény Brambilla
A kritikádnak örülök, a SPOILEREDNEK marhára nem...
Brambilla 2007 jún. 01. - 22:06:31
Hihetetlen nagy alkotás! Mikor elõször megnéztem csak odakapcsoltam a tévét, nem vártam sokat ettõl a filmtõl, de azóta már megnéztem még kétszer.
Sokkoló, elég ritkán mutatnak be egy ilyen történetet egy 16 éves csaj szemszögébõl, aki elveszti mindenkijét (majdnem).
Ennek kivételesen a vége is tetszett, mert nem mutatták, hogy meghal a csaj, és nevetett, de hát azért nem volt ez happyend. Ritkán mondok ilyet, de ez a film úgy tökéletes, ahogy van!
A hirdetések megjelenítése akadályba ütközött.

Ezt okozhatja valamilyen hirdetésblokkoló (Adblock) használata, illetve egyes vírusirtók, böngésző kiegészítők, beállítások.

A hirdetés blokkolás kikapcsolásával segíthetsz, hogy a PORT.hu továbbra is ingyenes, minőségi tartalmat biztosíthasson.

Rendben, kikapcsoltamTovábbi segítségért kattints ide! Köszönjük, PORT.hu