A gladiátor - Germanus bosszúja

Bakancslistához adom
Held der gladiatoren
12 éven aluliak számára a megtekintése nagykorú felügyelete mellett ajánlott német-osztrák kalandfilm, 96 perc, 2003

Értékelés:

7 szavazatból
Szerinted?

Kr. u. 380-ban járunk, amikor a Római Birodalom hatalma teljében van. A hadjáratok során begyűjtött foglyokat eladják rabszolgának, az erősebb férfiakat pedig galdiátornak képzik ki. Így kerül a gladiátoriskolába a nemesi származású, kitűnő harcos, Germanus (Stephan Hornung), akiért barátja egy küzdelemben életét áldozza. Hogy bosszút állhasson érte és elnyerje szabadságát, Germanus mindent elkövet, hogy a közönség körében népszerű legyen. A kiképzés során a sors összehozza húgával, akit szintén az arénába szánnak.

Stáblista:

Hozzászólások

Szerinted?
8/10
Owl 2012 szept. 27. - 12:16:11 8/10
A történet egy Bud Spencer film bonyolultságával vetekszik, ezzel együtt szórakoztatónak találtam. A harc jelenetek is egész jók voltak, leszámítva a gyors vágásokat.
poharne 2006 júl. 16. - 10:47:59
igen, ezen akadtam ki én is (többek között), mikor a srác szépen lepakolta a fegyvereit, a csaj meg elkezdte kaszabolni... ááá!!!
de aztán eszembe jutott, hogy ha valahogy sikerül is az oroszlánokkal végezniük, akkor még mindig ott van az a hülye kétajtósszekrény, az a szadista pasi...
persze ketten egy ellen lehet, hogy legyõzhették volna... de nem tudom, fölösleges ezen filózni, ez a film nem ér annyit.
ha nem hal meg a lány, kimarad egy hatásvadász, könnyfakasztó jelenet a filmbõl... kb ennyi jelentõsége volt.
India243 2006 júl. 14. - 16:56:41
Amugy én is csodálkoztam,hogy ez nem az a híres,amerikai változat,de majd azt is megnézem.Ugyanaz a történet,nem?
India243 2006 júl. 14. - 16:53:56
De nem értem minek kellett egymásnak menniük.Szerintem 3 oroszlánt és 3 tigrist együtt legyõztek volna,és akkor nem kell a csajnak meghalnia.:((((((((((De hát a csaj döntött így...(Ha a srác az elején megöl egy állatot egy határozott szúrással,a többi már nem fog merni úgy nekimenni,szépen,óvatosan,taktikával elintézték volna szerintem.)
Dodó11 2006 júl. 14. - 16:31:59
hát vazze az elején azt hittem h nem bírom végignézni... de aztán végülis nem volt olyan rossz... volt benne egy-két gagyi rész de azokat leszámítva sztem tûrhetõ volt... a végén télleg kicsit várható volt az a testvérharc... Azért a véleményem: az amcsi változat, a Russel Crowe-s sokkal jobb, azt a filmet pl naon bírom... dehát ez van...
sirnew 2006 júl. 14. - 10:39:03
Annyire nem volt rossz ...ahhoz képest, hogy német!
Uh nem tudom azér a Russel Crowe-os Gladiátor se volt teljesen ésszerû gyilkolászás...
Ez egy másik történet..
De azért láttam jobb filmet...
poharne 2006 júl. 14. - 09:50:46
még egy ilyen baromságot!!! úgy bánom, hogy megnéztem! ha a család többi tagja nem ezt választja, tuti soha nem néztem volna meg... és én úgy vagyok, hogy ha valamit elkezdek nézni, akkor látnom kell a végét is, különben csak nyugtalanabb leszek.
hát végigszenvedtem... de annyira tud bosszantani az értelmetlen gyilkolászás!!! fõleg a végén, a testvérek... és még ezután képesek ilyen hatásvadász szöveggel megríkatni...
az eszem megáll...
Adblock detektálva

Hirdetésblokkolód kikapcsolásával segíthetsz, hogy a PORT.hu továbbra is ingyenes, minőségi tartalmat biztosíthasson.

Rendben, kikapcsoltamHogy tudom kikapcsolni? Köszönjük, PORT.hu