A gyermekkor vége

Bakancslistához adom
Little Glory
belga filmdráma, 2012

Értékelés:

13 szavazatból
Szerinted?

A tizenkilenc éves Shawn mindennel és mindenkivel harcba száll, hogy felnevelje Julie-t, a kilencéves húgát. Szülei váratlan halála után nincs ideje gyászolni a veszteségét, vége a nem éppen felhőtlen gyerekkorának. Egyik napról a másikra fel kell nőnie, és beállni sorba, mielőtt elveszítenék lábuk alól a talajt. Szerencsére apjuk életbiztosítása átsegíti őket a kezdeti nehézségeken. Shawn egy apatikus társadalomban találja magát, a hétköznapok szürkeségében megtanulja az életbenmaradás módját.

Stáblista:

Hozzászólások

Szerinted?
10/10
Bérczy Judit 2021 máj. 29. - 17:33:00 10/10
Nekem nagyon tetszett ez a film, még el is pityeredtem a végén. bár őszintén szólva a hasonló című sci-fi filmet kerestem, erre találtam véletlen. Csodálatos volt, és megható. Látni, hogy érik meg és lesz egy felnőtt, komoly gondolkodású fiatal egy felelőtlen suhancból, aki inkább vásárol kölcsön pénzből egy drága ékszert egy ismeretlen lánynak, minthogy ennivalóról gondoskodjon a kishúgának. Tartozni egy mindenen átgázoló "barátnak", és milyen a helyzetből kijönni a szeretet által.
8/10
Mihály Dániel 2016 okt. 18. - 10:38:28 8/10
Egy értékes filmmel gazdagodtam megint.
18 elmúltál, még nem vagy felnõtt! Inkább attól vagy hogy eltudod magad látni önállóan vagy a hugodat. Szép film valósághû jelenetekkel, tanulságos minden ember számára.
Ilyen típusú filmeket kell vetíteni tv-ben, nem a pif-puf-durr értelmetlen vérengzéseket.
tortura 2015 jún. 12. - 15:09:02
Szó szerint egyetértek. TEgnap este láttam a filmet. Egyszer nézhetõ. Igen, a port leírásai általában csapnivalóak. Vagy leírják az egész filmet (és már meg se kell nézni), vagy teljesen más irányba terelik a dolgot.
Szerintem is legnagyobb ellensége a srácnak önmaga volt, akit le kellett gyõznie.
adamnagysweetmovie 2015 jún. 09. - 21:44:27
Ez mondjuk érdekelne, skacok!
Xszi
Adblock detektálva

Hirdetésblokkolód kikapcsolásával segíthetsz, hogy a PORT.hu továbbra is ingyenes, minőségi tartalmat biztosíthasson.

Rendben, kikapcsoltamHogy tudom kikapcsolni? Köszönjük, PORT.hu