A háború angyalai

Bakancslistához adom
Angel of the Skies
16 éven aluliak számára nem ajánlott dél-afrikai háborús filmdráma, 103 perc, 2013

Értékelés:

27 szavazatból
Szerinted?

A II. Világháború legvéresebb időszakában a Brit Királyi Légierő minden lehetséges erejét latba veti, hogy sikeresen verje vissza a német csapatok terjeszkedését a kontinensen. A dél-afrikai Kirk kapitány eltökélten hisz a győzelemben, ezért önkéntesnek jelentkezik a légierőhöz, hogy legénységével csapást mérhessen Németországra. Küldetésük során gépük találatot kap és kénytelenek ellenséges területen kényszerleszállást végezni. A földet érést követően a legénység tagjait üldözőbe veszi egy SS osztag és kezdetét veszi a macska-egér harc. Kirk kapitány és legénysége emberfeletti küzdelemmel próbál egy lépéssel az őket kutató német egység előtt haladni, hogy mindannyian épségben hazatérhessenek családjukhoz, azonban menekülési akciójuk nem a tervek szerint alakul.
Bemutató dátuma: 2014. február 6. Forgalmazó: ADS Service Kft.

Stáblista:

Hozzászólások

Szerinted?
10/10
zoli50 2015 aug. 22. - 22:29:52 10/10
Nekem tetszett a film!! Ajánlom a háborús filmek kedvelõinek!! Sok háborús filmet láttam, merem mondani, hogy ami megjelent szinkronosan azt mindet és abból szinte a 98%-a meg is van!! Összehasonlitva az összessel ezt nem a végére tenném a listában, ha minõsitenem kellene a filmeket!!
2/10
mareccs 2014 jún. 18. - 15:38:09 2/10
Tipikus ZS kategóriás olcsó film. Ismeretlen, tehetségtelen színészi gárda, szörnyû (inkább szörnyen béna) látványvilág, béna párbeszédek és inspirációk, és béna az egész történet úgy egészben.
Lehet már az elsõ intõ jeleknél ki kellett volna kapcsolnom: Angel of the Skies címmel töltöttem le, és az elején nagy betûkkel ez volt kiírva: Wings of Honour. Nem mintha ez fontos lenne, de a magyar szinkronhang pedig beköpi: A háború angyalai. Na mondom, ez nem lesz nagy durranás, ha már a címmel se voltak tisztában a készítõk.
1/10
SaZso 2014 jún. 10. - 19:04:36 1/10
Rémesen rossz film. Idegesítõ karakterek. Semmi történet. NULLA
3/10
alien1976 2014 máj. 21. - 05:45:20 3/10
A részemrõl ez egy könnyen felejthetõ alkotás.
Az alapsztori már többszõr látott, és olvasott történet. De ez még nem lenne olyan nagy baj, ha ez fel lenne jól töltve olyan cselekményekkel, drámákkal, egy csipet humorral, ami feldobná az egészet. Olyan dolgokra gondolok, ami az alapot kissé megemelné, és a végén azt mondhatná az ember, hogy " oké, már láttam, de mégis jó volt".
Na ilyen mondat itt nincs.
Nincs benne semmi plusz, semmi ami kissé feldobná az egészet. S ehez keményen kapcsolódik, hogy a karakterek kidolgozása majdnem nulla. Nincs olyan személy, karakter, akiért izgulhatnék, akinek szoríthatnék. S az ok, hogy nem ismerem meg õket, mert nincsennek kidolgozva.
A zenérõl ne is beszéljünk.
A vége meg, jaaaaaj. Inkább hagyjuk. Olyan érzésem volt, mintha gyorsan be kellett volna fejezni, mert ideje, hogy vége legyen.
SpencerBarnes 2014 máj. 20. - 17:59:23
2 Ft-ot nem ér a film, a csaták rajzfilmbe illõ jelenetek, ez a képen pl. egy tank akar lenni :)
Röhej az imdb 3.8 pont is sok!!!!
kybuck 2014 jan. 29. - 00:27:39
Aki csak "Kirk kapitányra" figyel fel azt is hihetné, hogy a Star Trek újabb epizódjáról van szó.:)
Lakatos Mónika - Romanimo
2019. november 12., 19:30 Lakatos Mónika - Romanimo

Évszázados roma balladák és ritmusos pergetők a Müpában.

Jegyvásárlás