A halál jele

Bakancslistához adom
Memories of Murder
amerikai akciófilm, 104 perc, 1990

Értékelés:

2 szavazatból
Szerinted?

Stáblista:

Hozzászólások

Szerinted?
Alternat 2008 ápr. 18. - 15:51:41 Előzmény fulcsy
Tényleg, bocsi elnéztem. Köszi a kiigazítást, csak a magyar címe annak is ugyan ez volt. :-)
Deviator 2008 ápr. 06. - 02:27:25
Ez a film tényleg nem az. A kóreai címe: Salinui chueok. Ezen az oldalon egyelõre nincs fent. A rendezõ imertebb filmje szerepel csak itt.

http://port.hu/pls/pe/person.person?i_pers_id=252495
fulcsy 2008 ápr. 06. - 01:52:37 Előzmény Alternat
igen de ez nem az a film. ez valami amerikai 90-ben készült izé. (tv-film) nem is kóreaiak a szereplõk. látja? :) én is a teáltalad említett filmet nézem most.
Alternat 2007 ápr. 01. - 00:27:46
Csodálkozok, hogy nincs semmi információ a filmrõl, nem baj majd én írok: 2003-as film, dél-kóreai alkotás, ázsiai szereplõkkel. A film egy megtörtént esetet dolgoz fel egy éjszaka nõket gyilkoló sorozatgyilkosról. És persze az õt üldözõ rendõrrõl és társairól.

Meg kell mondjam, amikor meghallottam, hogy dél-kóreai film, na mondom, valami gyenge eresztés lesz, szóval nehezen vettem rá magam, hogy megnézzem.
És most hogy megnéztem, hát hûha, az amcsik összetehetnék a kétkezüket, ha ilyen filmet csinálnának. Nem azt mondom, hogy a legjobb film amit láttam életemben, de a történet (mondjuk ez legfõképpen azért, mert megtörtént), a szereplõk, a rendezõi munka, vagy akár az egész film ahogy meg volt csinálva, maga a vizuális és verbális hatása az teljesen jó. Totál lekötött az amúgy nem rövid film, és végigrágtam a körmöm a végkifejletnél. Remek film, thriller rajongóknak meg ez abszolút kötelezõ darab!
A film a kategóriáját tekintve nálam simán benne van a top 10-ben, egy jó nagy rakás amcsi filmet szorítva maga mögé.

Szóval aki még nem látta és meg tudja szerezni, az feltétlen tegye meg. Nem fog csalódni, mert tényleg nagyon jó film.