A hálózat csapdájában

Bakancslistához adom
The Net
12 éven aluliak számára a megtekintése nagykorú felügyelete mellett ajánlott amerikai akciófilm-sorozat, 1998

Értékelés:

25 szavazatból
Szerinted?

Angela Bennett szoftverjavítóként és szabadúszó programozóként dolgozik különböző társaságoknak, melyek képviselőivel kizárólag az interneten keresztül tart közvetlen kapcsolatot. Angela élvezi az új technológia biztosította munkavállalói függetlenséget és szabadságot egészen addig, míg egy átlagos napon titokzatos csomagot kézbesítenek számára. A csomagban egy kézi számítógépet talál, amelyen keresztül egy Varázslónak nevezett titokzatos személlyel kerül rövid, de annál furcsább kapcsolatba. Ez az alig egy perces beszélgetés fenekestől felforgatja, addigi kényelmes és biztonságosnak vélt életét. Nem telik el egy óra és az FBI cellájának vendégszeretét kénytelen élvezni. Itt szembesül azzal, hogy valaki vagy valakik minden fellelhető adatát az összes létező rendszerben megváltoztatták. Régi személyiségét törölték, az új pedig tekintélyes bűnlajstrommal rendelkezik. Nincs bankszámlája, biztosítása, semmije, amely a világban való boldoguláshoz elengedhetetlen.
Rájön, hogy szorult helyzetéből csak úgy képes szabadulni, és csak úgy tudja visszaszerezni elvesztett személyazonosságát, ha a végére jár a titoknak és megtalálja az összeesküvés irányítóit. Egyszerre lesz üldözött és üldöző, aki egyre több fejtörést okoz legelszántabb ellenfeleinek a titkos szervezet védelmezőinek számító pretóriánusoknak.

Évadok:

Stáblista:

Hozzászólások

Szerinted?
6/10
sorozatneked.hu 2021 szept. 10. - 20:27:17 6/10
6/10

Nosztalgiából nem rég újranéztem ezt a sorozatot is. Valamiért szinte semmmire sem emlékeztem belőle, szóval olyan volt, mint egy új sorozat számomra. :) Végülis nem volt rossz így 20 év után sem. És ha tetszett a film, akkor érdemes ezt is megnézni.
jeffero 2008 jan. 15. - 20:47:24
Kívácsi leszek, ezt a sorozatot végigadják-e. Tavaly ment az ATV-n egy hasonlóan amerikai (bár stílusában némileg más) sorozat, a Rejtélyek helyszínelõi (Mysterious Ways), de annak a részeit összevissza adták, csomót ki is hagytak. Egy darabig volt annak is ismétlése másnap, de aztán azt is levették, és csak hetente egy alkalommal volt látható.
pancsa26 2006 okt. 26. - 19:24:43 Előzmény Wicky
A Csillagkapunál nem nagyon lehet szétválasztani a filmet és a sorozatot, mert szinte a filmet lehet tekinteni az elsõ résznek csak a Danielt és Jack-et játszó színész más a sorozatban.
9/10
Wicky 2006 júl. 31. - 19:48:11 9/10
(zárójelben megjegyezném,hogy szerintem a Csillagkapu sorozat formájában jobb mint a film!!)
9/10
Wicky 2006 júl. 31. - 11:24:52 9/10 Előzmény Redfield
Már sokan olyan sorozat van ami egy siker film alapján készültek!Vannak amik jók és vannak amelyek elég pocsékra sikerednek!És szerintem ez elég jól sikerült!!
Meg talán azért jó ha sorozatban tovább viszik,mert ha jó a téma,akkor jó sorzatot lehet belõle kihozni(izgalmas,akcíóban dús...)!!Szerintem!!:))
Redfield 2006 júl. 30. - 22:45:10
Nem láttam a sorozatot, szóval nem akarom szídni. De a filmnek biztos vagyok benne, hogy nyomába se ér. Egyébként meg nem rajongok a már felhasznált ötlet alapján készült sorozatokért. Egyszerûen rontják a képét az eredeti darabnak, és mindegyik a pénzre megy, a sztorik általában ki sincsenek normálisan dolgozva, és a színészi játékok is szörnyûek. Kb.: ezért nem tudok most többet írni. :)
9/10
Wicky 2006 júl. 30. - 18:49:03 9/10
hát igen elég jó színész!!:))
9/10
Wicky 2006 júl. 01. - 21:44:34 9/10
Nekem tetszett ez a sorozat...