A három muskétás

Bakancslistához adom
Mickey, Donald, Goofy: The Three Musketeers
amerikai rajzfilm, 68 perc, 2004

Értékelés:

7 szavazatból
Szerinted?

Mickey a királyi testőrök főhadiszállásán takarít és közben arról álmodozik, hogy egy szép napon őt is muskétássá léptetik elő! Erre azonban nincs sok esélye, csakúgy mint barátainak, Donaldnak és Goofynak. De a sors - pontosabban a muskétások vezérének Pete-nek és gonosz helyettesének sötét szándéka - közbeszól. Az áruló muskétások azt tervezik, hogy letaszítják a trónról Minnie hercegnőt, az egyetlen egeret, aki Pete és a királyi trón között áll!
Pete kinevezi a takarító-trió tagjait testőröknek, és megbízza őket Minnie hercegnő védelmével. Tudja, hogy a kétbalkezes triónak esélye sincs sikerrel megvédeni az egér-hercegnőt - arra számít, hogy Mickey, Donald és Goofy ügyetlenségének köszönhetően hamar szabad lesz a trón!
Azzal azonban nem számolt a gonosz Pete, hogy a lelkes amatőrök igazán jó barátok, akik összetartanak jóban és rosszban, és akik már régóta ismerik a mondást: egy mindenkiért, mindenki egyért!

Stáblista:

Szereplők

Mickey egér hangja
Donald kacsa hangja
Goofy hangja
Minnie hangja
Daisy hangja
Pete hangja
Clarabelle hangja

Alkotók

Hozzászólások

Szerinted?
Torolt Felhasználo 2016 máj. 09. - 11:30:32
Szóval van ez a film amiben egy filmet forgatnak a filmbeli filmgyárban a Három Testõrrõl, akik Mickey, Donald és Goofy, és akiknek a Három (Négy) Testõr a példaképe. A fõgonosz meg nem az a fickó, hanem a testõrkapitány. És a Mylady meg jó. Vagy két Mylady van.

Amúgy végig úgy voltam vele hogy Mickey megkapja Minniet, Donald összejön Daisyvel, Goofy meg meghúzza Plútót. Ez utóbbiban tévedtem, Goofy a tehenet húzza meg.