A három nővér

Bakancslistához adom
The Sisters
amerikai filmdráma, 113 perc, 2005

Értékelés:

10 szavazatból
Szerinted?

Három lány és öccsük felnőtté válásának szenvedéssel és gyötrelemmel teli időszakát kísérhetjük nyomon. Küzdelmüket az apjukkal, aki egyfelől hős, másfelől erőszakos fráter volt. A boldogtalan, ám erős kezű Marcia próbálja összefogni a széthulló családot. Olga a saját neme iránt vonzódik, ám érzéseit nem képes megosztania a testvéreivel. A legfiatalabb Irene, akit mindig gyerekként kezeltek, és ami oda vezetett, hogy a kábítószerhez menekült. A felnőtt Andrew elhagyja a családot és egy prostituáltat vesz feleségül.

Csehov Három nővérének amerikanizált változata.

Stáblista:

Szereplők

Nancy Pecket
Marcia Prior Glass
Andrew Prior
Dr. Harry Glass
Vincent Antonelli
Gary Sokol
Dr. Chebrin
David Turzin

Hozzászólások

Szerinted?
DRAZSEATI 2016 dec. 31. - 13:36:29
Hol tudom megnézni esetleg egy link?
7/10
momomo 2014 júl. 19. - 19:27:42 7/10
Szerintem erõs film. Nem is számítottam ilyen drámai alakításokra, rám nagyon erõsen hatottak a konfliktusok, és azok "kezelése" is. Tény, hogy rettentõ töményen jönnek a helyzetek, de a szereplõk háttere sem volt egyszerû, így nem feltétlenül életszerûtlen, ahogy viselkedtek - az, hogy én magam nem így kommunikálok, az egy másik dolog. A legkevésbé talán Irene volt halvány, de összességében szerintem nagyon is érdemes megnézni a filmet.
10/10
Csillucz 2008 ápr. 06. - 14:06:18 10/10 Előzmény Fanniflo
Eszméletlen jó a film. Annyira élethû, hogy az már fájdalmas. Az eredeti mû is brutális, de ez még jobb. Azt hiszem, hogy akik ezt nem érzik valósághûnek, azoknak felhõtlen és szép életük van. Irígylésre méltóak.
10/10
Fanniflo 2008 márc. 22. - 14:02:47 10/10
Nagyon tetszett a film, megnézem másodszor is. Nem vígjáték, az biztos. Semmi baj azzal, hogy vannak benne a valóságban nem túl gyakran megjelenõ helyzetek.
Norya 2008 febr. 10. - 22:29:08
Nekem nagyon is jó tetszett . Ezek a párbeszédek direkt ilyenek voltak. A karakterek megismeréséhez szükség volt ezekre a párbeszédekre. Bár meg kell hagyni, hogy nem egy túl közönségbarát film, de egyszer mindenképp megkell nézni.
Brambilla 2007 júl. 15. - 23:37:40
Teljesen elrontott film. Ilyen párbeszédek nem léteznek a valós életben. Nagyon ritkán fordul elõ, hogy valaki egy teljesen idegen emberrel azonnal bizalmasan beszéljen, ebben a filmben ez többször elõfordul és lehetetlen helyzetekben. Ezt a Csehov "adaptációt" még színpadon sem lehetne élvezhetõen eljátszani, bár egy fokkal talán jobb lenne.
Adblock detektálva

Hirdetésblokkolód kikapcsolásával segíthetsz, hogy a PORT.hu továbbra is ingyenes, minőségi tartalmat biztosíthasson.

Rendben, kikapcsoltamHogy tudom kikapcsolni? Köszönjük, PORT.hu