A haverom nője

Bakancslistához adom
La femme de mon pote
12 éven aluliak számára a megtekintése nagykorú felügyelete mellett ajánlott francia romantikus vígjáték , 96 perc, 1983

Értékelés:

20 szavazatból
Szerinted?

Micky és Pascal a Mont Blanc egyik festői síparadicsomában élnek. Pascalnak sportüzlete van, Micky a helyi discjockey. Pascalt imádják a nők, de új barátnője nagyon elkapja. Rajongva beszél róla Mickeynek, aki először csak legyint a dologra, de egyszer ő is megpillantja az ellenállhatatlanul érzéki Viviane-t Pascal ágyában.
Forgalmazó: Örökmozgó

Stáblista:

Hozzászólások

Szerinted?
7/10
The Cortez 2022 szept. 29. - 01:05:40 7/10
Blier a komoly hangvételű, érettebb Mostohaapa után egy teljesen laza hangulatú romkommal lepte meg a közönséget. A helyszín a Francia Alpokban található, Courchevel nevezetű síparadise. Huppert néni itt fiatalon egy 7köznapi kurvát alakít, aki végig ribanckodik, s mindkét főszereplővel megbaszatja magát, amivel aztán alaposan éket ver kettejük közé. Haverság, love, kúrás- és félrekúrás, kukkolás plusz rengeteg hav! Ezek mellett néha néhány bölcsesség is befigyel. A legtöbb jelenet faszán, kreatívan van felsnittelve. Az igényes, nagy részt feel good betétdalok remekül illeszkednek a mozi atmoszférájához.
10/10
Owl 2017 jún. 05. - 19:24:46 10/10
Érdekes, hogy elsõre nem tartottam sokra ezt a filmet, de így visszagondolva, megvannak benne azok a részletek, amik érdekessé teszik. Nagyon jók a díszletek, a nõcsábász a csupa ablak alpesi faházban él egy sípálya mellett, míg az agglegény típus egy kütyükkel telerakott mûhelylakásban. A karakterek is jók; a barátság állóvize, amibe a szexi nõci kavicsot dob, megmozgatva az érzelmek húrjait. Retro feeling, franciás (szó szerint :-) ) hangulat. Itt-ott vicces, de nem annyira vígjáték ez, csak egy könnyed történet. Annak viszont szuper!