Film

A holnap legendái

/Legends of Tomorrow/
amerikai sci-fi sorozat, 42 perc, 2016 12 éven aluliak számára a megtekintése nagykorú felügyelete mellett ajánlott

Értékelés:

31 szavazatból
Szerinted?

2166-ben a halhatatlan gonosz Vandal Savage (Casper Crump) már csak néhány lépésnyire van attól, hogy megvalósítsa végső célját: a totális káoszt, ami aztán az emberiség kipusztulásához vezet. Az összeomlás előtt az Időmester Rip Hunter (Arthur Darvill) úgy dönt: 150 évet visszautazik időben és egy csapatnyi válogatott hőst és antihőst összegyűjtve szembeszáll Vandallal. Hunter csapata első (és második) ránézésre is furcsa: a milliárdos feltaláló Ray Palmer (Brandon Routh), aki egy exo-ruha segítségével képes atomnyi méretűre zsugorodni, a bérgyilkos Sara Lance alias Fhér Kanári (Caity Lotz), Martin Stein professzor (Victor Garber) és Jefferson "Jax" Jackson (Franz Drameh), akik együttesen alkotják a Tűzvihar nevű metahumánt. A társaság oszlopos tagja a Flash - A Villám című sorozatból ismert Leonard Snart, azaz Fagy Kapitány (Wentworth Miller) és Mick Rory, ismertebb nevén Hőhullám (Dominic Purcell) is. A nem mindennapi csapatot Kendra Saunders - a Sólyomlány, és Carter Hall - a Sólyomember (Falk Hentschel) teszi teljessé. A furcsa társaság ide-oda utazik az időben, hogy keresztbe tegyen Savage terveinek, miközben Hunter nemcsak Időmesterségének próbál eleget tenni, de azt is meg kell akadályoznia, hogy a csapat még véletlenül se írja át a történelmet - ezzel kijavíthatatlan hibát okozva az időben. A világ sorsa tőlük függ - küzdelmük pedig legendás lesz.

Évadok:

Stáblista:

Kapcsolódó cikkek:


Vélemény:

2018 okt. 08. - 16:12:19
2018 okt. 08. - 16:12:19
Értesítést kaptam, hogy "_Picasso_ válaszolt egy kommentedre a(z) A holnap legendái topikban." . De nem látom a válszt. Ilyenkor mi van?
2018 okt. 08. - 14:03:25
2018 okt. 08. - 14:03:25
FIGYELEM!!!

A port.hu újabban rosszul (egy egész órával későbbre) írja ki a Viasat6 műsorait, mint a viasat.hu- és aki a port.hu-nak hisz, lemerad mindenről. Ráadásul a Digi is a port.hu hülyeségeit írja ki a saját EPG-jébe, szóval, aki nem néz időben utána máshol, lemarad.
2017 júl. 18. - 21:05:23
2017 júl. 18. - 21:05:23
Nézegetem, mert el lehet vele ütni az idõt, de az összes DC-s sorozat közül messze ez a leggyengébb. Se füle, se farka.
Egy idõgéppel utazva próbálják megállítani a halhatatlan gonoszt, de minek?
Visszamennének a születése körüli idõre, meg se kéne ölni, felkapnák Egyiptomban a kisdedet, átvinnék kínába, ügy lezárva. Mindenki él, boldog, happy end.
Szóval mag a sorozat nem rossz, de a fõ szál, az indítékok teljesen hihetetlenek.
2016 okt. 14. - 09:01:50
2016 okt. 14. - 09:01:50
Az elsõ évad alapján egészen izgalmas a sorozat. Csak néha olyan érzésem van, mintha egy küldetést sem tudnának sikerre vinni :) Majd meglátjuk késõbb mit hoznak ki belõle. Egyenlõre még nem pontozom.