A holnap legendái

Bakancslistához adom
Legends of Tomorrow
16 éven aluliak számára nem ajánlott amerikai sci-fi sorozat, 42 perc, 2016

Értékelés:

43 szavazatból
Szerinted?

2166-ben a halhatatlan gonosz Vandal Savage (Casper Crump) már csak néhány lépésnyire van attól, hogy megvalósítsa végső célját: a totális káoszt, ami aztán az emberiség kipusztulásához vezet. Az összeomlás előtt az Időmester Rip Hunter (Arthur Darvill) úgy dönt: 150 évet visszautazik időben és egy csapatnyi válogatott hőst és antihőst összegyűjtve szembeszáll Vandallal. Hunter csapata első (és második) ránézésre is furcsa: a milliárdos feltaláló Ray Palmer (Brandon Routh), aki egy exo-ruha segítségével képes atomnyi méretűre zsugorodni, a bérgyilkos Sara Lance alias Fhér Kanári (Caity Lotz), Martin Stein professzor (Victor Garber) és Jefferson "Jax" Jackson (Franz Drameh), akik együttesen alkotják a Tűzvihar nevű metahumánt. A társaság oszlopos tagja a Flash - A Villám című sorozatból ismert Leonard Snart, azaz Fagy Kapitány (Wentworth Miller) és Mick Rory, ismertebb nevén Hőhullám (Dominic Purcell) is. A nem mindennapi csapatot Kendra Saunders - a Sólyomlány, és Carter Hall - a Sólyomember (Falk Hentschel) teszi teljessé. A furcsa társaság ide-oda utazik az időben, hogy keresztbe tegyen Savage terveinek, miközben Hunter nemcsak Időmesterségének próbál eleget tenni, de azt is meg kell akadályoznia, hogy a csapat még véletlenül se írja át a történelmet - ezzel kijavíthatatlan hibát okozva az időben. A világ sorsa tőlük függ - küzdelmük pedig legendás lesz.

Évadok:

Stáblista:

Hozzászólások

Szerinted?
1/10
Mária Csóka 2022 júl. 25. - 16:12:15 1/10
Most ez komoly? Ezt a gagyi sorozatot képes az AXN leadni, ráadásul egész nap, hogy még csak választani se lehessen? Nem mindenki süttetheti a hasát a Bahamákon, van, akinek csak a TV jut! Eddig kimagasló volt az AXN, izgalmas, jó filmeket tűztek műsorra. Miért kell lezülleszteni ezt a csatornát is? Már csak a kibírhatatlanul unalmas Midsomer gyilkosságok hiányoznak az igen "színvonalas" Galaxi4 csatornáról és sorolhatnám a többi ratyi, értelmetlen adót, amivel csak a csatornák számát növelték, a választékot nem! Nem csak az a baj, hogy egymás műsorait ismétlik a végtelenségig - bárhová kapcsol az ember, mindenütt ugyan azt látja -, hanem az, hogy már egy AXN is képes a leggyengébb filmeket átvenni. Ez egy filmcsatorna, legyenek hozzá méltók!
2/10
nefefe 2021 dec. 16. - 16:11:21 2/10
Egyre nagyobb katasztrófa ez a sorozat. Már messze nem arról szól, mint amikor elkezdték. A 2. évad után abba kellett volna hagyni... és már 7. évad is van! Sose lesz vége? Az amerikaiak minden gagyit bevesznek?
razor77 2021 ápr. 28. - 14:04:55
Én szeretem a sorozatot, de az ötödik évad botrányosan gyenge, sz*r.
2/10
i6emsn 2020 febr. 14. - 12:54:19 2/10
Erőltetett...
Az irritáló főhősök mindent megtesznek érte, hogy inkább csak mégtöbb problémát csináljanak..
Kínosan erőltetett..
A DC pedálozik, hogy pozíciót szerezzen, de egy lépés előre, 2 lépés hátra..
4/10
Atis88 2019 aug. 29. - 11:53:30 4/10
Nos, azt kell mondjam ez harmat gyenge. Elvileg helyre akarják hozni az általuk elcseszett eseményeket, de álltalában sokkal több kárt csinálnak mint hasznot, arról nem beszélve hogy az egész sztori nem halad lényegében sehová. Nincs egy fősodor ami érdekelné az embert és megadná a sorozat gerincét. Ha nagyon unatkozik az ember akkor jó, de amúgy nem. Meg sem közelíti a zöld íjászt, flasht, vagy supergirlt.
renitencs 2018 okt. 08. - 16:12:19
Értesítést kaptam, hogy "_Picasso_ válaszolt egy kommentedre a(z) A holnap legendái topikban." . De nem látom a válszt. Ilyenkor mi van?
renitencs 2018 okt. 08. - 14:03:25
FIGYELEM!!!

A port.hu újabban rosszul (egy egész órával későbbre) írja ki a Viasat6 műsorait, mint a viasat.hu- és aki a port.hu-nak hisz, lemerad mindenről. Ráadásul a Digi is a port.hu hülyeségeit írja ki a saját EPG-jébe, szóval, aki nem néz időben utána máshol, lemarad.
charliewilson 2017 júl. 18. - 21:05:23
Nézegetem, mert el lehet vele ütni az idõt, de az összes DC-s sorozat közül messze ez a leggyengébb. Se füle, se farka.
Egy idõgéppel utazva próbálják megállítani a halhatatlan gonoszt, de minek?
Visszamennének a születése körüli idõre, meg se kéne ölni, felkapnák Egyiptomban a kisdedet, átvinnék kínába, ügy lezárva. Mindenki él, boldog, happy end.
Szóval mag a sorozat nem rossz, de a fõ szál, az indítékok teljesen hihetetlenek.
4/10
Atis88 2016 okt. 14. - 09:01:50 4/10
Az elsõ évad alapján egészen izgalmas a sorozat. Csak néha olyan érzésem van, mintha egy küldetést sem tudnának sikerre vinni :) Majd meglátjuk késõbb mit hoznak ki belõle. Egyenlõre még nem pontozom.