A horda

Bakancslistához adom
Nomads
18 éven aluliak számára nem ajánlott amerikai horror, 91 perc, 1986

Értékelés:

23 szavazatból
Szerinted?

Flax fiatal doktornő, nemrég költözött Los Angelesbe. Éppen ügyeletes, amikor behoznak a kórházba egy brutálisan összevert férfit, aki tébolyodottan viselkedik, és valami érthetetlen halandzsát kiabál, ami leginkább úgy hangzik, mintha francia lenne. Amikor nagy nehezen sikerül megnyugtatnia a férfit, az hirtelen rátámad és valamit a fülébe súg, majd holtan esik össze. Flax teljesen kikészül az esettől, de összeszedi magát és másnap munkába áll. Egyik pillanatról a másikra látomások, rémképek törnek rá. Az elhunyt, Jean Charles Pommier, híres antropológus professzor utolsó pár napjának emlékeit látja, és úgy tűnik, nem tud szabadulni tőlük.

Stáblista:

Szereplők

Alkotók

Hozzászólások

Szerinted?
2/10
stupek2 2015 szept. 13. - 20:43:43 2/10
Gyenge. Két párhuzamos film, ide-oda látogatunk az idõbe. Eléggé vontatott film, mintha a 70-es években forgatták volna, minden jelenet valótlan hosszú. Pierre Brosman pedig életszerûtlenül megy bele helyzetekbe, amikor más csendben lenne, vagy elfutna, õ csak bonyolítja a helyzetet. Persze nem lenne film. Ha nem akartok csalódni Pierre Brosmanban, akkor ne nézzétek meg.
lanczos1 2013 ápr. 17. - 10:01:09
Fõoldal
Filmek
Mozibemutatók
Tévémûsor
Filmelõzetesek
Színészek és stáb
Szülinaposok
Díjak
Hírlevél
Keresés


A horda
(Nomads, 1985)

Los Angeles különleges város, a semmi közepén épült, a semmibõl nõtt ki. A legkülönfélébb népek lakják. Sokukról azt sem tudjuk, hogy valójában kicsodák és honnan származnak. Flax fiatal doktornõ és nemrég költözött Los Angelesbe. Éppen ügyeletes, amikor behoznak a kórházba egy brutálisan összevert férfit, aki tébolyodottan viselkedik és valami érthetetlen halandzsát kiabál, ami leginkább úgy hangzik, mintha francia lenne. A lány kapja az esetet, hogy kivizsgálja a sérültet. Amikor nagy nehezen sikerül megnyugtatnia a férfit, az hirtelen rátámad és valamit a fülébe súg, majd holtan esik össze. Flax teljesen kikészül az esettõl, de nem csügged, összeszedi magát és másnap munkába áll. Egyik pillanatról a másikra látomások, rémképek törnek rá. Összeesik, folyton hallucinál. Az elhunyt, Jean Charles Pommier, híres antropológusprofesszor utolsó pár napjának emlékeit látja, és úgy tûnik, nem t