A hűséges férfi

Bakancslistához adom
L'homme fidèle
16 éven aluliak számára nem ajánlott francia romantikus dráma, vígjáték, 75 perc, 2018

Értékelés:

6 szavazatból
Szerinted?

PORT.hu:
Marianne és Abel szerelmesek egymásba, és évek óta együtt élnek. Marianne egy nap bejelenti Abelnek, hogy gyermeket vár. A férfi örül a hírnek, de nem sokáig, mivel Marianne bevallja neki: a gyermek nem tőle van. Abel nem gondolta, hogy szerelmének más férfi is van az életében, aki ráadásul az egyik legjobb barátja.
Abel elköltözik Marianne-tól, és megpróbál új életet kezdeni, a nő pedig férjhez megy Paulhoz, a születendő gyermek apjához. Néhány év múlva a sors váratlan fordulatot hoz: Paul, a férj meghal, és a még mindig szép és fiatal Marianne özvegy lesz. Több év után Abel újra lehetőséget kaphat arra, hogy ismét meghódítsa élete szerelmét, de a helyzet nem egyszerű, mivel Abel életében feltűnik egy fiatal, csinos lány is, akit Eve-nek hívnak, és aki minden áron magáénak akarja a férfit…
Bemutató dátuma: 2019. június 6. Forgalmazó: Cinenuovo Kft.

Stáblista:

Hozzászólások

Szerinted?
4/10
szürkekabát 2019 júl. 23. - 11:18:08 4/10
Általában szórakoztatni szokott filmekben a franciák szabados hozzáállása szerelmekhez, házasságokhoz - de ez most annyira "franciás" volt, hogy nem tudtam hova tenni. Nem volt világos, hogy a film mennyire gondolja magát valóságosnak - vagy inkább valamilyenfajta kikacsintás lenne? - de ahhoz meg nem volt elég kikacsintós. Egy-két kapcsolati helyzetet jól elkap, de ez kevés 75 percre. Ezért aztán beletettek pár extrém helyzetet, fordulatot, hogy meglegyen a játékidő - kicsit ilyen érzésem volt. A besorolás is erősen megtévesztő: vígjátékra senki ne számítson, egy nevetés nem volt a nézőtéren a film alatt.
10/10
yaka 2019 jún. 16. - 15:12:56 10/10
Érdekes volt a kapcsolatok dinamikája, és szerintem hiteles is - el tudom képzelni, hogy a valóságban is lefut egy ilyen "kör". A színészi játék is jó volt.
Adblock detektálva

Hirdetésblokkolód kikapcsolásával segíthetsz, hogy a PORT.hu továbbra is ingyenes, minőségi tartalmat biztosíthasson.

Rendben, kikapcsoltamHogy tudom kikapcsolni? Köszönjük, PORT.hu