A jel

Bakancslistához adom
The Signal
amerikai horror, 103 perc, 2007

Értékelés:

15 szavazatból
Szerinted?

Szilveszter éjszakáján elszabadul a pokol Terminus városában. Egy titokzatos jel megbénítja a kommunikációs hálózatokat, megszűnik a tévésugárzás, összeomlik a mobilhálózat, a különféle számítógépes rendszerek. A béke és nyugalom egykori szigetén anarchia lesz úrrá, mindez őrületbe kergeti az embereket, akik gyilkolni kezdenek. A zűrzavarban Ben a kedvese, Mya nyomát kutatja. Nemcsak az utcán tomboló káosztól kell megvédenie őt, hanem a féltékeny, szadista férjétől is, akihez visszatért. Miközben a két férfi Myáért küzd, a rejtélyes jel forrására is fény derül.

Stáblista:

Hozzászólások

Szerinted?
1/10
tyrichie 2010 szept. 29. - 00:31:03 1/10
Egy borzasztóan rosszra sikeredett film. A történet maga nem hülyeség. Más vki talán jobban meg tudta volna rendezni. De így számomra egy nagy 0.
Gejzir Gejza 2010 febr. 22. - 21:36:23
Viszont,ha ennyire értitek páran h mirõl szól,akkor hogy lehet max.pontszámot adni neki csak mert profin van elkészítve,mint majdnem minden film mostanság??Azt hittem a film az ámokfutók pszichéjérõl szól!!!Világosítsatok fel,ha tévednék!Én értékelhetetlennek tartom,mert olyan messzire elmertek menni az alkotók,hogy némely képe tán végigfut majd utolsó perceinkben,mintha velünk történt volna meg.Egy okádék film(számomra!!).Csodálkozom h ilyen agyzúzó,aljadék filmeket vannak,akik max.-ra pontoznak és persze õk mindig komoly kritikával illetnek másokat ;). (Félek tõled,vazze')
2/10
toshiba321 2009 szept. 09. - 14:08:09 2/10
nyugalom én sem értem és nem is tetszik
Gejzir Gejza 2009 szept. 06. - 21:24:35
Ja és el ne felejtsem már ezt a fontos infot:úgy olvastam hogy ennek a filnmnek a vetítése alatt késeltek meg 2 férfit a moziban Angliában.Szerencsére nem halálos kimenetelû volt,de azért értitek!! Gátlástalanul játszanak a tudatalattinkkal.
Szóval gyengus idegzetûeknek,pszihiátrián kezelteknek nem ajánlott!!!!
Gejzir Gejza 2009 szept. 06. - 20:37:32
Baki épp 2 napja olvastam egy régi bejegyzést errõl egy kiváló blogban.A lényeg hogy a hasadt tudat a központi téma és azt írták róla,hogy akinek fogggalma nincs az agykontroll,-programozásról,az inkább meg se nézze.
Bejelöltem megnézésre.X-|