Film

A jövő kezdete /Pay It Forward/

magyarul beszélő, amerikai filmdráma, 118 perc, 2000 12 éven aluliak számára a megtekintése nagykorú felügyelete mellett ajánlott


Értékelés:

393 szavazatból
Szerinted?
Az iskolába érkező új tanár nem túl egyszerű házi feladattal lepi meg diákjait: váltsák meg a világot. Aki jó jegyet akar év végén, az tesz valamit, amitől jobbá válnak a dolgok. Ez persze csak vicc. De Trevor komolyan veszi. Fantasztikus tervet eszel ki, amely, ha beválik, fokozatosan tényleg mindent átalakíthat. Csupán három emberen kell segítenie hozzá, és meg kell ígértetnie velük, hogy köszönetképpen ők is segítenek három-három másik rászorulón.

Az akció első lépéseként Trevor befogad házukba egy hajléktalant. Anyja persze nem tűri a hívatlan vendéget, és rövid úton kidobja, de ezzel nem veszi el fia kedvét. Sőt: a fiú újabb segítő-akciót tervez, és még ő sem sejti, tettei mekkora hatással lesznek mindannyiuk életére.

Bemutató dátuma: 2001. február 22. (Forgalmazó: InterCom)

Kövessen minket a Facebookon!

Stáblista:

Szereplők

Eugene Simonet
Trevor McKinney
Arlene McKinney
Chris Chandler

Linkek:

Vélemény:június 6. 20:48
Nagyon jó film. Tettszik a srác tenni akarása, és hogy úgy van meg`irva a történet, hogy neki nem sikerül segítenie, később az anyukája révén terjed el a mozgalom. Így benne van a realitás is, de az is, hogy a társadalombam azérz jóra állnak az embetek.
Spoiler
Szomorú hogy a végén meghal a kissrác, de ez is kell, hogy reális legyen a film, mert a happy end túl utópisztikus lenne.

június 2. 16:33
kancsi belterjes cigány :D de szép vagy a k*rva anyádat :D

Összes hozzászólás