A kaliforniai kölyök

Bakancslistához adom
The California Kid
amerikai akcióthriller, 74 perc, 1974

Értékelés:

13 szavazatból
Szerinted?

Stáblista:

Szereplők

Michael McCord
Roy Childress seriff
Buzz Stafford

Hozzászólások

Szerinted?
3/10
stupek2 2016 dec. 14. - 09:57:38 3/10
Szûzanyám! Tényleg az a koromiska meg se nézte a filmet, csak valahonnan bemásolta egy fordítás után a szöveget. Errõl ennyit.

Ilyen filmet láttam már! Vidéki rendõr játsza az eszét, és mindenkit megbírságol. Aztán emberére talál. De a film elsõ harmadában már tudjuk kb mi lesz a vége, hisz a fõhõs ugyanabban a kanyarban tart "edzést" ahol a balesetek szoktak tartani. Nem írom le a végét, de mekem ez a film nem jött be. Annak ellenére, hogy az elején tudtam mi lesz a vége, a köztes események nagy nullák. Az utolsó két perc esetleg, de az sem. Már le is beszéltem magam arról, hogy jó pontokat adjak.
offtopic
lazov 2015 okt. 12. - 22:25:36 Előzmény koromiska
Könyörgöm, mi a franc ez itt? Google fordítóval idedobott magyarítása valami külföldi fülszövegnek? Ennél mélyebbre már nem nagyon lehet süllyedni.
10/10
koromiska 2013 jan. 17. - 16:07:34 10/10
Ez 1958, és bent van egy kicsi város elnevezte Clarksburgöt, azok az utazók, akik felülmúlják a sebességkorlátozást, az áldozatokká válnak egy több mint-buzgó seriff (Vic Morrow) és egy korrupt bíróság. Még az a taxisofõr is, aki szállítja a vezetõket vissza az autóikba, bent van a korrupt terven. De a sherriff van több mint több mint-buzgó. Az emberiségét megrongálja személyes tragédia, és amikor a száguldó vezetõk megpróbálnak futni, megbünteti õket azáltal, hogy végzetes eredményekkel futtatja õket az út mellett.
Mindazonáltal egy napon a testvér (Martin Sheen) az áldozatai közül az egyik behajt a városba egy átlagban 1934 Ford felturbózott autó, ami a seriffel egy erõpróbát keres, és a terep elõ van készítve az értelmek és hajtó képesség egy párbajához. Elfogja egy pincérnõ figyelmét (Michelle Phillips) egy férjjel lockup, és egy jó-fickószerelõ (Nick Nolte). Mikor a mechanika tizenéves testvér a Sherriff következõ áldozatává válik, a dolgok azzal fenyegetnek, hogy kifutnak.De a California Kidnek van egy terve, hogy bérbe adják a Sherriffet, elkeseríti magát.