A kaliforniaiak

Bakancslistához adom
The Californians
amerikai filmdráma, 87 perc, 2005

Értékelés:

11 szavazatból
Szerinted?

Két testvér csatázik egy karizmatikus énekes miatt; az egyik feleségül akarja venni, a másik pedig kampányának élére szeretné szerződtetni.

Stáblista:

Hozzászólások

Szerinted?
10/10
defiant 2010 ápr. 05. - 22:12:24 10/10
nekem sem tetszett magam a film... olyan nagyon felejthetõ a film ; amugy én ZOÉ-t néztem végig nem is a filmet õ nála elakadtam... : )))))
Zsuzsi68 2010 márc. 19. - 06:58:17
Válaszolt a Hallmark helyi terjesztõje, nagyon kedvesen és udvariasan, levelük lényege, hogy bár igyekeznek mindenre odafigyelni, ...a csatorna Denverbõl sugároz, technikai személyzet nincs Magyarországon, több áttéten keresztül érkezik hozzánk a kép és a hang, melynek során kialakulhat az említett hang-kép csúszás. A kérdéseire pontos választ a csatornától érkezõ visszajelzés után tudok adni. Köszönöm, hogy jelezte felénk az észlelt problémákat, minden nézõi vélemény, panasz nagyon fontos számunkra...

Amúgy szerintem is nagyon jó lenne egy csatorna, ahol minden film eredetiben menne, ez nem vitás (állítólag más országokban pl. emiatt megy jobban a nyelvtanítás).
M_Audrey 2010 márc. 18. - 10:34:18
Bocs, de nem értek egyet.... Végre egy szinkron nélküli angol film!!! Ha tud valaki több ilyen csatornát, kérem írja meg! Sokkal több szinkronizálatlan filmet lehetne vetíteni, esetleg külön jelöléssel, hogy ne okozzon csalódást azoknak, akik magyarul akarják nézni. Sajnos a szolgáltató már csak egyet (Sky News) hagyott meg (brit) angol nyelvet kedvelõk, gyakorlók részére. Örülnék, ha több angol nyelvû - esetleg angol felirattal - filmet vetítenének.
jeffero 2010 márc. 16. - 22:38:41
Na, megjavult :)
Höhöhö...
Ilyen gyorsan megkapták a leveleket, telefonos üzeneteket?
Azért remélem az ismétlésben rendesen fog lemenni, végig szinkronnal.
jeffero 2010 márc. 16. - 21:39:29
Heh, én felvételre nyomtam be, mivel a duna tv-t néztem jobban, ami nem annyira jött be, ezért most nézek bele ebbe, erre ledöbbentem. Nem hiszek a fülemnek, ez tényleg angolul megy?
Ahh, a férjem védelmében után még egy malõr a Hallmarktól... Grrr... mi lesz legközelebb? Le sem vetítik? :)

Egyébként valahol itt a port.hu-n egy másik filmnél pár évvel ezelõtti hozzászólásnál olvastam, hogy volt már ilyen, szóval nem az elsõ eset, hogy angolul megy.
Azért remélem a szombati ismétlésben kegyeskednek szinkronosan leadni.

Fura, hogy a reklámok, ajánlók szinkronosan mennek, szóval biztosan nem kábelszolgáltatói hiba, hanem a csatornánál nyomták be véletlenül a magyar hangsáv helyett az angolt.

Aki tud, kérem írjon nekik panaszlevelet vagy hívja fel õket!

http://hu.hallmarkchannel.tv/
Zsuzsi68 2010 márc. 16. - 21:38:03
Én küldtem egy levelet a Hallmarkot kezelõ magyar cégnek, hátha számít valamit (már csak az utóbbi idõk rendszeres szinkronelcsúszásai miatt is).
fhajnalrita 2010 márc. 16. - 21:29:55
Nem is nézem tovább, hisz van sok másik csatorna, ahol van szinkron is... nesze Neked Hallmark!!
fhajnalrita 2010 márc. 16. - 21:27:30
Ezek szerint nem az én készülékemben van a hiba...

Hol maradt a szinkron?? MIndent az ügyfelekért ugye?? Még jó hogy lejár 31.-én a a szolgáltatónál a hûség elõfiztetésem, már alig várom, hogy átmehessek a másik, olcsóbb, és jobb szolgáltatóhoz...
iciri 2010 márc. 16. - 21:14:23
Nyomjon már meg valaki egy gombot...
ABG 2010 márc. 16. - 21:09:49
A szinkron hol marad?
Adblock detektálva

Hirdetésblokkolód kikapcsolásával segíthetsz, hogy a PORT.hu továbbra is ingyenes, minőségi tartalmat biztosíthasson.

Rendben, kikapcsoltamHogy tudom kikapcsolni? Köszönjük, PORT.hu