A kék könyv-projekt

Bakancslistához adom
Project Blue Book
amerikai-kanadai misztikus sorozat, sci-fi sorozat, drámasorozat, 45 perc, 2019

Értékelés:

41 szavazatból
Szerinted?

Évadok:

Stáblista:

Szereplők

Dr. J. Allen Hynek
Captain Michael Quinn
Mimi Hynek
Susie Miller
General James Harding
General Hugh Valentine
The Fixer
William Fairchild
Lieutenant Henry Fuller
Susie's Associate

Játszási időpontok

Hozzászólások

Szerinted?
operette szept. 06. 02:59:55
Első évad vége felé (talán a 7. rész?) amikor egy fekete bőrű úr a túloldali nézetből lerajzolta a nemtudommilyen csillagképet, az egy irtó nagy baki volt ám :D :D :D Ez csak akkor lehetne igaz, ha a csillagok azonos síkban lennének. Azonban, mivel térben helyezkednek el, egy csillagkép a "túloldalról" nézve nem tükörképe az itteni nézetnek.
Papp Sándorné ápr. 20. 18:56:55
Nem veszi észre senki, hogy szinkron nélkül megy az 5. rész? Már vagy öt alkalommal adták le így.
10/10
lazulom márc. 03. 20:36:42 10/10
Én a mai napig azt mondom, hogy nem biztos hogy olyan szörnyű dolog hogy titkolták az ufók létezését eddig. Még most is meglincselnek vallások és másság miatt embereket ...mit kezdenének itt egy idegen fajjal ?? Az emberiség zöme zombie üzemmódban van. Az más hogy létezhetne egy társaság beavatottakkal, és pl a doki is lehetett volna az emberük, csak ugye itt megint az üzleti és fegyverkezési érdekek domináltak nem pedig a kapcsolatfelvétel egy másik civilizációval. Bár sztem tuti van már egy csoport, akik rég kapcsolatban vannak velük. Sok doku erről számol be. Mind nem lehet hülyeség.
Querelle82 jan. 14. 09:43:47 Előzmény Arpiel
Egyrészt igen, a kor hangulata valóban jól ábrázolt. De , hogy nem a szokásos kitalált történetek közé tartozna, az erősen vitatható.A szkeptikus és a "hívő" nyomozó variáns már az X-akták óta ismert.Tény, hogy valós személyek nevek, események, sőt kormányprogram szerepelnek a filmben, ezt azonban sok helyen abszurd és kitalált eseményekkel keverik, és sorozat fővonalát is ez jelenti.Az a kijelentés, hogy a sorozat valós eseményeken alapul, nem más, mint a néző átverése.
tóthlászló 2019 dec. 30. - 09:08:38
Szerencsére a 10 részt két nap alatt vettette az Epic Drama, így egyszerre nézhettem meg. Az a benyomásom, hogy túlságosan elnagyolt, a casting nem túl sikeres, vizsont jól érzékelteti a hidegháborús hisztéria légkörét, az amerikai hadsereg titkos terveit és az UFA észlelések együttes hatását. Azért érzem elnagyoltnak, mert az egyes epizódok történései kibontatlanok és mert feleslegesen titokzatos elemekkel terhelik (a misztikus kalapos, Ksenia Solo érthetetlen viselkedése [ha szovjet kém, akkor miért öli meg felső kapcsolatát azt követően, hogy minden utasítását végrehajtotta]), emellett a feleség elviselhetetlen hizstérikussága, amely szinezi hivatott a cselekményt, teljesen felesleges. Amúgy a kor kaotikus légköre rendkívól lasztikus.
emmerssaon 2019 nov. 22. - 11:40:46 Előzmény DeathAdder
Nézd már meg, mikor játszódik!

"A sorozat a valós életben az amerikai légierő által szponzorált UFO észleléssel kapcsolatos jelenségekről és nyomozásokról szól 1947-70 között."

Mennyivel szánalmasabb, mint az adónkból támogatott egyházak vallási fanatizmusa?! Ez legalább picit reálisabb...
DeathAdder 2019 nov. 07. - 01:03:56
Édesjó istenem. vajon mikor érjük meg azt a kort, hogy az ember ne a saját korlátait figyelembe véve tekintsen a világra... még mindig ott vagyunk leragadva, hogy repülő csészaalj, meg kicsi szürke lény, és ezt bevonják ezzel a infantilis pátoszi cukormázzal.
Ha történet meg annyira igaz, amennyire amerika általában az igaz történeteket megfilmesíti, akkor tényleg nincsen miről beszélni.
10/10
jalapenoo 2019 okt. 17. - 22:29:16 10/10
Remek sorozat
9/10
Arpiel 2019 okt. 06. - 23:17:06 9/10
Még csak egy részt láttam, de tetszik. Ez nem a szokásos ostoba kitalált történetek egyike. Dokumentalista jellegű, sőt kvázi konteós sorozat, a valóságos sztori feldolgozása. Jól hozzá a korabeli időszak hangulatát és világát.
9/10
Arpiel 2019 okt. 06. - 23:10:13 9/10 Előzmény Csaba61
Amit írtál tényleg az volt! Ha te sem tudod, az gáz!
1/10
Csaba61 2019 szept. 21. - 21:45:29 1/10
Hát ez... Mi volt ez a hülyeség???
Adblock detektálva

Hirdetésblokkolód kikapcsolásával segíthetsz, hogy a PORT.hu továbbra is ingyenes, minőségi tartalmat biztosíthasson.

Rendben, kikapcsoltamHogy tudom kikapcsolni? Köszönjük, PORT.hu