A kemény mag

Bakancslistához adom
Ultrá
olasz filmdráma, 88 perc, 1990

Értékelés:

16 szavazatból
Szerinted?

A Méreg Brigád nevű szélsőséges római szurkolócsoport tagjainak sivár, erőszaktól sem mentes hétköznapjait csak egy-egy meccs szakítja meg. Egy torinói kiruccanásuk alkalmával azonban az egyik fiút megkéselik.
Ugo Tognazzi fia színészként és rendezőként egyaránt komoly elismeréseket szerzett magának az utóbbi években. A külvárosok fiataljainak kegyetlen világáról megrendítő képet rajzol filmjében.

Stáblista:

Díjak és jelölések

Hozzászólások

Szerinted?
webulon 2014 ápr. 05. - 10:12:44
Tegnap a szokásos magyar foci bunyó után megkívántam ismét ezt a filmet.

Továbbra is egészen zseniális.
Tökéletes társadalmi korkép,igazi olasz hangulat szürke kilátástalan köntösben ,-ezt egy olasz filmtõl nem igen szokhattuk meg azóta sem talán a Caterina a városba megy film volt még ennyire hiteles társadalom kritika a napfényes Itáliáról.
"
Egyetlen öröm az életben a meccs és a lányok ,-ez a két dolog amiért érdemes élni. Minden más múlandó
"



tíz pontos
Arrabona97 2011 jan. 11. - 17:03:17
Sziasztok!
Az ncore torrent oldalon megtalálható!!!Csak sajnos meghivós az oldal!ha van ismerõsötök ott akkor szóljatok hogy szedje le és már tudjátok is nézni!!!
offtopic
Moldávia bánata 2009 márc. 12. - 15:32:55
Csak az a baj, hogy eddig egyetlen egyszer láttam, de legendás film. A rendezõ (vagy az író?) maga is Roma szurkoló, és saját tapasztalatai is szerepelnek a filmben.
Anno még a Szív tv-n ment, a fõszereplõ magyar hangja Sörös Sándor volt, s a végén a Juventussal csaptak össze! :) Utaztak - olasz drukkerekhez méltóan - vonaton stb. Most már érdemes lenne valahol levetíteni.
Moldávia bánata 2009 márc. 12. - 15:29:11
Ez bizony alapfilm, már évek óta vadászom rá! :)