A kísértetek órája

Bakancslistához adom
R.L. Stine's The Haunting Hour
12 éven aluliak számára a megtekintése nagykorú felügyelete mellett ajánlott kanadai-amerikai fantasy horrorsorozat, 23 perc, 2011

Értékelés:

6 szavazatból
Szerinted?

Jamie egy lepukkant country klubban dolgozik, és menthetetlenül szerelmes Zackbe, az egyik törzsvendégbe. Egy nap egy fura boltban meglát egy gyönyörű vörös ruhát, ám amikor megtudja, hogy mennyibe kerül, úgy dönt, hogy éjszaka belopózik a boltba, és megszerzi magának, hogy az aznap esti mulatságon ezt viselve próbálja meg elcsavarni Zack fejét. A bolt tulajdonosa - egy hátborzongató vak nő - azonban tudomást szerez Jamie tettéről, és túlvilági bosszút forralva veszi üldözőbe a lányt.

Évadok:

Stáblista:

Hozzászólások

Szerinted?
9/10
nikato 2021 aug. 28. - 10:22:35 9/10
R.L. Stine "kísérteties órája" egy antológia sorozat, amely gyerekeknek és tizenéveseknek szól, R.L. Stine horrormester történetei ihlették. Minden epizód egy rém- és izgalomtörténet, amely mindig természetfölötti elemeket tartalmaz. A górt és a nyílt erőszakot megvető epizódok éles történetmesélésre és ötletes filmes technikákra támaszkodnak, amelyek hidegrázást, izgalmakat és ijesztéseket idéznek elő.