A kobra

Bakancslistához adom
Se ying diu sau
hongkongi akciófilm, 98 perc, 1978

Értékelés:

15 szavazatból
Szerinted?

A Chang dinasztia hatalmának végén a Sas-karom Boksziskola vezetője megfogadja, hogy a Kígyó iskola összes emberét kiírtja, de Pai Chang-Tien túléli a rohamot és menekült lesz belőle. Chien Fu-val, aki a Tai Tornateremben dolgozik, kegyetlenül bánik az edzője. Egy napon Fu megment egy öregembert, akit egy banda kegyetlenül összever, s kiderül róla, hogy ő Pai Chang-Tien. Nemsokára az öreget újra megtámadják, ezúttal egy orosz prédikátor két bérgyilkosa, és szintén Fu menti meg. Miközben a Wei tornaterem egy tanulója bandát vezet, hogy nagy pusztítást végezzenek a Tai tornateremben, a Tai tulajdonosa megdöbbenve látja, hogy tanítványai szétszóródtak. Fu mindenáron meg akarja védeni magukat, ezért Chang-Tien tanácsa ellenére használja a Kígyó Bokszot, és így életre kel a Kobra...

Stáblista:

Szereplők

Chien Fu
Pai Cheng-Tien mester
Lord Sheng Kuan
Li tanár úr

Alkotók

Hozzászólások

Szerinted?
breeder 2015 jan. 10. - 14:32:46
Most véletlenül a port.hu és az IMDB szavazói is ugyanazt a pontszámot szavazták meg ennek a filmnek.

Én régen nagyon kedveltem ezt a filmet, akkor még nagy számnak számított ez a hongkongi produkció.

Jó film, a témát szeretõknek tudom ajánlani. :)
A hirdetések megjelenítése akadályba ütközött.

Ezt okozhatja valamilyen hirdetésblokkoló (Adblock) használata, illetve egyes vírusirtók, böngésző kiegészítők, beállítások.

A hirdetés blokkolás kikapcsolásával segíthetsz, hogy a PORT.hu továbbra is ingyenes, minőségi tartalmat biztosíthasson.

Rendben, kikapcsoltamTovábbi segítségért kattints ide! Köszönjük, PORT.hu