A köd mögött

Bakancslistához adom
Fogbound
18 éven aluliak számára nem ajánlott angol-holland filmdráma, 94 perc, 2002

Értékelés:

14 szavazatból
Szerinted?

Egy házaspár, régi barátjukkal csodálatosnak készülő autóútra indul. A természet lágy öle azonban nem várt meglepetést tartogat számukra, hirtelen olyan sűrű köd ereszkedik rájuk, hogy kényszerpihenőt kell tartaniuk, méghozzá valahol az isten háta mögött, mindenféle civilizációtól távol.
Míg eleinte felszínes csacsogással múlatják az időt, később komolyra fordul a szó, s kiderül, hármójuk kapcsolata korántsem annyira harmonikus, mint azt bármelyikük is mutatja. Sőt, a férj különleges "mesével" rukkol elő, miszerint a múltban - valamikor a francia forradalom idején - útjaik már keresztezték egymást és a jelenben történő események természetesen összefüggésben állnak az akkor elkövetett bűnökkel...

Stáblista:

Hozzászólások

Szerinted?
Sikerstory 2008 jún. 06. - 15:48:22
Hát én csak egyszer láttam, most, de csak mert álmatlanul vergõdtem...és nem is szándékozom többször megnézni, egyszer meglehet. Szerintem kicsit erõltetett volt és túlságosan "próbált" mûvészfilmnek látszani.
6/10
StJust 2008 jún. 06. - 13:55:19 6/10
Hmmm,hogy ide még nem írt senki,ez érdekes.Valaki értelmezhetné kicsit a filmet.Bár talán annyira nem is értelmetlen,mint elsõ pillantásra tûnik.Mindenesetre érdekes alkotás,nagy dráma.Asszem kétszer is láttam.
Adblock detektálva

Hirdetésblokkolód kikapcsolásával segíthetsz, hogy a PORT.hu továbbra is ingyenes, minőségi tartalmat biztosíthasson.

Rendben, kikapcsoltamHogy tudom kikapcsolni? Köszönjük, PORT.hu