A lúzer

Bakancslistához adom
The Wrong Guy
12 éven aluliak számára a megtekintése nagykorú felügyelete mellett ajánlott amerikai-kanadai-angol vígjáték, 92 perc, 1997

Értékelés:

31 szavazatból
Szerinted?

Nelson Hibbert olyan ember, aki ha megérkezik a munkahelyére, akkor a kollégái menekülnek előle. Persze nem félelemből, hanem mert egy komplett idióta. Hibbert igazi senkiházi talpnyaló, aki azért randizik a főnök lányával, hogy ő lehessen a cég következő igazgatója. Amikor ez nem teljesül, hisztérikus rohamot, majd sírógörcsöt kap - munkatársai legnagyobb örömére. Végül mégis összeszedi magát, beront a főnökhöz, hogy beolvasson neki, de már későn: egy profi bérgyilkos megelőzte. Hibbert persze nyakig véresen távozik a helyszínről, és úgy érzi, mindenki őt üldözi, ezért menekülni kezd. Szökés közben azonban a szerelem is rátalál egy kedves, narkolepsziás lány személyében. Hibbertnek így meg kell próbálnia tisztáznia magát, ami katasztrofális eseményekhez vezet.

Stáblista:

Hozzászólások

Szerinted?
Doktor Kotász 2012 szept. 21. - 00:22:11
Szerintem egyedi humora van, amiben fantasztikus. Nem azt mondom, hogy emelkedett a humora, de nem is tortadobálós. Ilyet még nem láttam, az biztos. A felügyelõvel kapcsolatos poénok voltak a legjobbak. Persze a szegény bank, akit tönkre tenne a gazda, hogy kukoricát termeljen a helyén, az mindent visz.
offtopic
adamnagysweetmovie 2012 jún. 20. - 19:05:27 Előzmény feketevipera
Ebbõl is látszik, tele vagyunk vígjátéki / tragikomikus figurákkal...
Nem véletlen virágzott a 30s években is a komédium.
offtopic
adamnagysweetmovie 2012 jún. 20. - 19:01:48 Előzmény feketevipera
A szüzsé alapján mást is meg tudnék említeni, aki toporzékolni kezd, mikor kiesik a pixisbõl, amirõl úgy gondolta, neki az jár.
feketevipera 2011 ápr. 27. - 19:42:19
Egyszer éppenséggel meg lehet nézni, ha nincs más dolga az embernek, de csodára senki ne számítson. A fõszereplõ fickó egyébként mintha Dzsudzsák és Fletó keveréke lenne, Fletóra inkább az idétlen mozgásával és a hisztérikus viselkedésével hajaz, bár ha szemüvege lenne, akkor arcra is hasonlítana kicsit hozzá.