A maffia lánya 2.

Bakancslistához adom
Vendetta II: The New Mafia
kanadai-amerikai-olasz filmdráma, 270 perc, 1993

Értékelés:

4 szavazatból
Szerinted?

Nancy Pertinance, miután megölte azt a férfit, akit életében egyedüliként szeretett, elhagyja az Egyesült Államokat, elhagyja lányát és Sziciliába megy apácának.
Évek múlva Nancy viszont szeretné látni lányát, annak első áldozásának alkalmából. Frank, az idősebb maffia vezért tiszteletben tartja Isten lányának kérését és magával viszi a kislányt sziciliába Nearco nevű fiának és Junior nevű unokájának a társaságában.
Hank, az újságíró, nem hisz abban a hivatalos változatban, hogy Nancy meghalt, és addig szimatol, amíg a nő nyomára nem bukkan. Kapcsolatba lép a nővel, akiben régi ismerős érzések ébrednek, s beleszeret a férfiba.
Junior nagyapja ellen szövetkezik a rivális maffiával és elrabolja Nancyt és a kislányt. A két maffia leszámol egymással, s a harcban Nearco meghal.
Nancy, Frank, Hank és Anna visszatérnek New Yorkba.
Frank nemsokára meghal és Nancy egy családi ügy kapcsán összetűzésbe kerül az új maffiafőnökkel, akinek az emberei az életére törnek.
Hank és Anna segítségével, Nancy feladja a férfit az FBI-nál cserébe az általa elkövetett gyilkosságokért mentelmet kér. Az események nyomán elkerülhetetlen, hogy Nancy elárulja Annának, kicsoda is ő valójában és ki volt az apja...

Stáblista:

Szereplők

Nancy Pertinace
Hank Parnell
Frank Latella
Frank Jr.
Vincent Domenici

Hozzászólások

Szerinted?
10/10
Lola28 2020 dec. 19. - 08:08:04 10/10
Készült film a 3. részből?
ktsebi 2013 jún. 13. - 16:48:58 Előzmény Nancy
Kérek mindenkit , hol lehet megnézni a Maffia Lánya 2 .az elsõ részt láttam és jó lenne a másodikat is.Köszönettel .
Nancy 2006 márc. 14. - 11:48:34
A második része is nagyon jó mind a kettõt érdemes megnézni