A mágus

Bakancslistához adom
Magic
amerikai horror, 107 perc, 1978

Értékelés:

15 szavazatból
Szerinted?

A csak felnőtteknek szóló, nyers, időnként trágár és a meztelenséget leplezetlenül bemutató horror egy hasbeszélő mágus és egy gyönyörű nő furcsa és rémisztő szerelmi történetét mutatja be. Anthony Hopkins, a varázsló, nehezen viseli a hirtelen jött sikert és nézeteltérése van bábujával is, akinek saját véleménye van. Különos kapcsolatban áll lányával, aki középiskolás korában varázslatos tehetségnek indult, de mára csak egy unatkozó háziasszony.

Stáblista:

Díjak és jelölések

Hozzászólások

Szerinted?
6/10
Joan Fontaine márc. 03. 19:17:50 6/10
Valóban nincsenek benne azok a dolgok, amiket alant felsoroltak, nem tudom, aki leírta, mit nézett. Érdekes film, nem feltétlenül azonnal érthető. Pl. a végén a nő beszédét nem igazán értettem, hogy mi volt. Anthony Hopkins egészen drámai alakítást nyújtott, nem tudom, valóban tudott e hasbeszélni, nem valószínű, pedig mekkora lenne, ha még ahhoz is értene. .... :)
8/10
nikato 2016 márc. 16. - 11:33:49 8/10
Remek alakítás!
wmitty 2012 febr. 16. - 23:29:23
A leírásban olvasottak közül "csak" az alábbiak nincsenek a filmben:
trágárság
meztelenség
bármi, amit "leplezetlenül" mutatnának be
gyönyörû nõ (mármint kifejezetten ilyen zsánerû szerep)
varázsló
annak lánya
varázslatos tehetség
unatkozó háziasszony
rémisztõ szerelmi történet
Továbbá a film nem horror, hanem pszihothriller,de annak is a legenyhébb, legrégimódibb, szinte egyáltalán nem ijesztõ fajtájából
10/10
francu 2010 dec. 07. - 14:08:41 10/10
Ja, és a leírás nagyon félrevezetõ, mondhatni hülyeség...
10/10
francu 2010 dec. 07. - 14:07:16 10/10
Jesszusom, most néztem meg, és... egek.
Csak azért akartam megnézni, mert Hopkins játszik benne, nem is hallottam errõl a filmrõl korábban, letöltöttem, és azt kell mondjam, nem tudom, miért nincs nagyobb híre, ez elképesztõen jó film, hatalmas alakítás, remek történet, ráadásul az a fajta intelligens "horror", amit imádok: nem a vérfürdõben dagonyázós, fegyverropogtatós, mészárlós-trancsírozós hentelés, amit manapság horrornak neveznek. Mindenkinek csak ajánlani tudom, kiváló film!

Egyébként magyar feliratot én se találtam hozzá, de az angol is elég volt (mankónak nem árt, mivel nem tudok olyan jól angolul).

És a legfontosabb persze, hogy nehogy szinkronnal nézd, ha van egyáltalán szinkronos verzió, csakis eredetiben, megfizethetetlen!
Segítõ Béka 2010 szept. 29. - 21:35:46
nem találok feliratot
Adblock detektálva

Hirdetésblokkolód kikapcsolásával segíthetsz, hogy a PORT.hu továbbra is ingyenes, minőségi tartalmat biztosíthasson.

Rendben, kikapcsoltamHogy tudom kikapcsolni? Köszönjük, PORT.hu