A mama üzleti útra ment

Bakancslistához adom
48 heures par jour
francia vígjáték, 89 perc, 2008

Értékelés:

8 szavazatból
Szerinted?

A fiatal, csinos Marianne pályafutása felfelé ível, a karrierjét tekintve fényes jövő elé néz. Ám az asszonynak elege van abból, hogy miközben nap mint nap teljes odaadással végzi a munkáját, otthon a háztartási teendők elvégzése is rá vár. Mindez arra készteti, hogy elgondolkozzon ezen az áldatlan állapoton. Némi töprengés után elhatározza, hogy radikális módszer alkalmazásával rákényszeríti a férjét, a pénzügyi vonalon szárnyaló Brunót arra, hogy ő is vegye ki a részét a napi teendőkből.

Stáblista:

Hozzászólások

Szerinted?
7/10
Rahar 2011 júl. 05. - 19:14:53 7/10
Nekem tetszik ez a film, jó alaptörténet, kiszámítható cselekményvezetés, jó karakterek és színészi munka jellemzi. A szinkron is igényes. Vannak benne vicces jelenetek és poénok és még mondanivalója is van a filmnek, ami nem a világbéke :) A vége kiszámítható, de hogy hogyan valósul meg az aranyos. 10 pontból 7 pontra értékeltem.
6/10
leggelli 2009 márc. 15. - 22:27:59 6/10
10/6-os film. Ami már a nézhetõ kategória. A színészek frankók, a történet is jó, de valahogy nekem egy kicsit olyan se füle se farka...A végét is elég rövidre szabták...és...büntetlenül félrelépett a nõ! Egy furán feminista film, aminek tulajdonképpen nincsen vége (és ez nem a mûvészi hatás miatt van így, amit szerettek volna, hanem nincsen vége, és kész.), de olyan...bájos...
9/10
jakoti 2009 márc. 15. - 15:47:10 9/10
Elõírnám középiskolai tananyagnak.
Adblock detektálva

Hirdetésblokkolód kikapcsolásával segíthetsz, hogy a PORT.hu továbbra is ingyenes, minőségi tartalmat biztosíthasson.

Rendben, kikapcsoltamHogy tudom kikapcsolni? Köszönjük, PORT.hu