A megtisztulás éjszakája: A sziget

Bakancslistához adom
The First Purge
16 éven aluliak számára nem ajánlott amerikai sci-fi akciófilm, 105 perc, 2018

Értékelés:

32 szavazatból
Szerinted?

Stáblista:

Hozzászólások

Szerinted?
5/10
sexykex 2020 máj. 01. - 08:53:09 5/10
Elég zavaros a történet, hiszen a gyilkosságoknak mindig van oka. Többnyire pénz, szerelemféltés, hirtelen felindulás, elmebaj. Ha tömegeket szeretnének kiirtani, akkor az aktívabb környezetszennyezést, a vízkészletek mérgezését, a jól bevált vírusokat és a neutronbombát tudnám javasolni. Az irtás kommandósokkal gazdaságtalan.
1/10
slim69 2020 febr. 07. - 22:40:04 1/10
Ez egy fos.
9/10
King Diamond 2018 dec. 23. - 00:01:54 9/10
SPOILER IS LEHET BENNE!!!
Azt írtam a legutóbbi Purge résznél, hogy remélhetőleg lesz még folytatása a történetnek és lám, szerencsére itt is van a következő film, ami egy előzményfilm, és az első, kísérleti jelleggel bevezetett irtást mutatja be. Körülbelül valami hasonlóra számítottam az eddigi három rész alapján, hogy valahogy így indulhatott ez az egész. Vannak benne érdekességek, hogy mi hogyan is történik, ezeket nem lövöm le. A manipulálás természetesen jócskán benne van/volt abban, hogy ez az egész "Irtás" odáig fajuljon és jusson, mint a "későbbi" részekben látjuk. A film hasonlóan jó, mint a korábbi részei. A színészek jók, hozzák azt a szintet, amit kell. Itt még nincs annyi betegség/gyilkolás, mint a későbbi részeknél, de azért már itt is kezdi magát kinőni az irtás, ahogy halad előre a cselekmény. Az új alapító atyák már itt is megérik a pénzüket. A zenék megint csak nagyon jók és a magyar szinkronnal sem volt problémám, igaz, abban a verzióban, amit én néztem, most sem hangzott el magyar cím.
Teljesen jó volt megismerni ennek az egésznek az eredettörténetét, hogy honnan is indult az irtás, mi vezetett odáig, hogy ezt bevezették. Továbbra is kíváncsi vagyok, hogy lesznek-e további részei a Purge-nek, mert eddig mind a négy film elég jó volt. Igaz, akár vihetnék is tovább a Választási év történetét, Frank Grillóval, az lehet, hogy jobban érdekelne.
Ezek után lassacskán meg fogom nézni az idei Purge sorozat első évadát is, mert érdekel, hogy az hogyan is kapcsolódik a történethez, és esetlegesen a filmekhez.
8.5/10
5/10
sorozatneked.hu 2018 nov. 25. - 19:10:54 5/10
5/10

Ez már nem volt olyan jó, mint az előzőek, de azért nézhető. Érdekes, hogy hogyan indult utjára ez az egész. Kingucival nem értek egyet, mert butaságokat ír. Amióta létezik a mozi, azóta vannak akicófilmek is. Először a Westernek, Kínában a kungfus filmek, majd a 80-as években a nagy akciósztárok. Nem hinném, hogy az azon felnőtt generáció agymosott lenne.
1/10
kinguci18k 2018 nov. 04. - 09:17:07 1/10
Ugyanúgy mint az előző részek,úgy ez is egy dologért készült csak.
Agymosás céljából.
Hogy a gyilkolást,erőszakot,agressziót,vért sujkolják belénk nap mint nap.
És sajnos erre egyre inkább,egyre több ember vevő is.Már észre sem veszik magukon.
Mert irányítva vannak.
A film 0/10