A megtisztulás éjszakája: Választási év

Bakancslistához adom
The Purge: Election Year
16 éven aluliak számára nem ajánlott amerikai-francia akció-horror, 108 perc, 2016

Értékelés:

43 szavazatból
Szerinted?

Stáblista:

Játszási időpontok

Hozzászólások

Szerinted?
10/10
Clementi 2020 dec. 20. - 01:21:23 10/10
Remek akció- psycho thriller. Izgalmas, akciódús, egy esti kikapcsolódásnak tökéletes. Idáig az összes rész bejött. Horror-nak viszont még mindig nem nevezném. Akik meg azért siránkoznak, hogy túl durva, azok nézzék a Micimackót. Eleve nem is értem, hogy minek nézi meg valaki, aki nem bírja az ilyen típusú filmeket, és a leírásból azért kiderül, hogy kb. mire lehet számítani.
Ennél sokkal betegebb filmek is vannak (pl. Cannibal holocaust), érdekes ott nem siránkozik senki...
7/10
Dr. Classic 2019 júl. 31. - 20:41:43 7/10
Jó hát kicsit beteg volt az alapötlet, na de bumm és akkor mi van? Most így hirtelen a Lopott idők, meg az Éhezők Viadala jut eszembe, gyerekek azok sem volt teljesen normálisak.. Én bírom az ilyen szürreális dolgokat, most akkor minden vámpír, meg Save The World film kuka? Cseppet sem unatkoztam, vállalom rá a 7 pontot.
5/10
stupek2 2016 dec. 01. - 17:18:22 5/10
Miért adtak a szenátornõnek ilyen ronda szemüveget? (mivel láttam az elõzõ részeket, így sejtettem mi fog történni, így egész film alatt csak a ronda szemüvegen agyaltam)
A filmben ugy néz ki, mintha csak 5-10 ember gyilkolászna, valahogy nem jön le, hogy egész amerika. Egyébként az ötletet az állatvilágból vették: huljon a férgese. Végre nem másokat tesznek tönkre, hanem saját magukat, hogy aztán ujraépítsék a gazdaságot.
Ja, hogy ez csak egy film és nem a valóság? Igen. Amerika csak a filmben gyilkolja saját nemzetét. (no comment...)
9/10
King Diamond 2016 nov. 27. - 19:37:31 9/10
SPOILER IS LEHET BENNE!!!
Az eddigi ideböffentésekkel egyáltalán nem kell foglalkozni. Amúgy mióta "megújult" az oldal, érdekes, hogy egy csomó régi nick "jött vissza", olyanok is, akik ki voltak tiltva. Ezzel azért lehetne kezdeni valamit. A második rész felelevenítése után néztem meg és szerintem semmivel sem rosszabb, mint az elsõ két része. Ez a második rész folytatása, igaz, az elején van egy kis visszaemlékezés/visszautalás az elsõ Purge-re. Legalább annyira beteg, mint az elõdjei, jó értelemben természetesen. Az elején nem mondanak be magyar címet (legalábbis abban a verzióban, amit én láttam, de miután megvettem Blu-rayen, majd leírom), valahol A bûn éjszakája-Választási év, valahol A megtisztulás éjszakája-Választási év címmel láttam/látom. Örülök, hogy legalább az elõzõ részhez kapcsolódóan van egy kis történetszál továbbvivés, Frank Grillo most is nagyon jó. Van benne további egy-két ismerõs szereplõ (Elizabeth Mitchell nagyon szép nõ), azt viszont sajnáltam (már az elõzõ résznél is), hogy gyakorlatilag Frank Grillón kívül semmi utalás nincs az elõzõ részre, pedig azért ott is túlélték még páran.
A film szinte végig izgalmakkal teli, akciódús (az, akinek ez dögunalom, inkább ne nézzen akciófilmeket), kellõen beteg, inkább az utcán játszódik ez is, az elején vannak csak a házban. A zene most is pazar, a gyilkolások ötletesek. Az alapító atyák behozatala a történetbe érdekes, viszont a vége alapján kíváncsi vagyok, hogy lesz-e esetleg még folytatása, mert sajnos nem biztos. Pedig jó lenne, mert mindhárom része nagyon jó. Remélhetõleg lesz. A magyar szinkronnal sem volt problémám. Kár, hogy nem adták már a mozikban. Eddig a három részbõl még mindig a második rész a kedvencem, ez pedig szorosan mögötte van az elsõvel együtt.
9/10
5/10
fanaf1@vipmail.hu 2016 nov. 15. - 13:05:56 5/10
A 3 rész közül még ez volt a legjobb. De magamtól biztos nem néztem volna meg ezt az undorítóan erõszakos filmet.
2/10
Aminincsen 2016 nov. 01. - 19:21:54 2/10
Bõdületes baromság! Kikérem magamnak!
1/10
Rocco83 2016 okt. 29. - 19:05:46 1/10
Jajj de rég láttam ilyen jó filmet! Gonosz nácik,gyilkos oroszok amerikában,mindenkit megmentõ makulátlan feketék,az egyház belekeverésérõl már nem is beszélve. Ez igen! Micsoda remekmû.Pont akkora alkotás,mint amekkorát reggel tettem ki a mellékhelyiségben.
1/10
pihes 2016 okt. 27. - 15:11:56 1/10
Ép olyan volt, mint a háborodás. Annyi ésszel, értelemmel, értékkel.
Nem embernek való, ez az unalmas szemét.
Adblock detektálva

Hirdetésblokkolód kikapcsolásával segíthetsz, hogy a PORT.hu továbbra is ingyenes, minőségi tartalmat biztosíthasson.

Rendben, kikapcsoltamHogy tudom kikapcsolni? Köszönjük, PORT.hu