A megvalósult álom

Bakancslistához adom
Flying
12 éven aluliak számára a megtekintése nagykorú felügyelete mellett ajánlott kanadai filmdráma, 97 perc, 1986

Értékelés:

20 szavazatból
Szerinted?

Robin nagy álma, hogy tornász lehessen. Ám egyelőre még édesanyjának kell segítenie, aki egy tisztítóban dolgozik. Éjszakánként egy raktárban edz, ahol barátja Fred az őr. A siker receptje: kell egy álom, s hinni kell abban, hogy ez valóra válik. Kitartóan kell haladni a cél felé, és soha nem szabad feladni.

Stáblista:

Szereplők

Robin Crew
Jean Stoller
Carly Simmons
Leah Kilbourne

Hozzászólások

Szerinted?
4/10
Mása1 2014 nov. 22. - 12:26:39 4/10
Gyengécske film, elõre kiszámítható történésekkel, sablonokkal. Nálam csak 4/10.
gyurarex 2013 júl. 21. - 00:24:27
Hát pedig szerintem is bemutatja az akkori kor társadalmi különbségeit. A iszákos nevelõapa, akinek van pénze és zsarnokoskodik. A barátnõ, akinek mindene meg van, edzõterem pld. , de a szülei szarnak rá. Aztán a fõszereplõ, aki saját mostohájánál húzza az igát anyjával együtt. A mostoha tesó, aki szintén más világban él, az apa jóvoltából neki nem kell dolgozni. Ha ezek nem a társadalmi rétegek különbségei, akkor mik? Persze lehetne ezt jobban is kihegyezni, csak ez a film nem errõl szól, helyesebben nem csak errõl. Merít belõle erõt, hogy nyomassza egy kicsit az embert és beleélhesse magát minden rétegbe, de épp csak annyit, hogy ne essen túlzásba. Szerintem...
10/10
myatom 2008 jún. 14. - 21:37:55 10/10
Nagyszerûen megkomponált, feszes tempójú, kliséket sikeresen kerülõ, élvezetes film. Aki szereti a sportfilmeket, annak kötelezõ darab.
bomagdi 2006 jan. 12. - 06:09:08
Én láttam a filmet! Ajánlom mindekinek, aki szereti a romantikus, de egyben társadalmi rétegeket összehasonlító filmeket. Nagyon élveztem!
Adblock detektálva

Hirdetésblokkolód kikapcsolásával segíthetsz, hogy a PORT.hu továbbra is ingyenes, minőségi tartalmat biztosíthasson.

Rendben, kikapcsoltamHogy tudom kikapcsolni? Köszönjük, PORT.hu