A miniszter barátja

Bakancslistához adom
magyar játékfilm, 91 perc, 1939

Értékelés:

15 szavazatból
Szerinted?

Az állástalan vegyészmérnök csak egy drogériában tud elhelyezkedni eladóként. Ám fordul a kocka, amikor kölcsönfrakkot ölt, és véletlenül a miniszter mellé kerül egy fotózáson.

Stáblista:

Szereplők

Kovács János
Kovács édesanyja
Takács Feri
Kucsera üzletvezető

Alkotók

Hozzászólások

Szerinted?
Texas Bill 2013 dec. 06. - 17:21:47
Kellemes, szórakoztató film. Legnagyobb értéke az, hogy szépen rámutat arra, miszerint kapcsolatok, hátszél nélkül Magyarországon nem nagyon lehet egyrõl a kettõre jutni. Ez ezek szerint így volt már akkor is, és bizony így van ez most is.
PlasZeb 2009 júl. 19. - 23:56:02
Ha valaki nem tudja eldönteni otthon, hogy eleget tegyen egy meghívásnak vagy sem... ha úgy dönt, hogy elmegy, utólag meg nem látja értelmét... nos õ nézze meg ezt a filmet. Engem emlékeztetett velem megtörtént hasonló esetekre és megerõsített pár kérdésemben is. Lehet, hogy tündérmese, de az élet is annak tûnhet.
feketevipera 2009 máj. 30. - 18:31:35
Igazi tündérmese, kellemes szórakozást nyújt. Meglátásom szerint azonban Págernek nem állt jól ez a kissé ügyetlen ember figurája, szerintem sokkal jobban meg tudta mutatni a tehetségét a drámákban. De aki önfeledt szórakozásra, happy endre vágyik, az nézze meg a filmet (jóllehet vannak benne eléggé keserû pillanatok is).